Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed III'ten Detaylar Ortaya Çıktı!


     Assassin's Creed III'ün ilk detaylarının yayınlanacağı Game Informer'ın Nisan sayısı, derginin dijital abonelerine açıldı. Dergiyle birlikte Assassin's Creed III'ten ilk resmi bilgiler de yayınlandı.
 
     Dergiden alınan önemli detayları madde madde sizler için sıraladık. İşte geliyor;
 
Teknik Detaylar
 
- Şimdiye kadar yapım aşaması en uzun süren Assassin's Creed oyunu olan AC3, serinin diğer oyunlarıyla birlikte de geliştirildi.
- Assassin's Creed III, yeni bir kamera açısını içerecek. Bu kamera açısında yapımcıların amacı, aksiyonu en iyi şekilde yansıtmak.
- Yeni oyun, Anvil Engine'in daha önce hiç bir oyunda kullanılmayan geliştirilmiş sürümüyle gelecek.
- Assassin's Creed III'te multiplayer olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor.
 
Hikaye Detayları
 
- Ana hikayede Tapınakçılar ile Amerikanların arasındaki savaş konu alınacak. Fakat hikayede savaşın kimin kazandığına değil, ana karakterimizin hayatına yoğunlaşacağız.
- Oyunun bazı bölümlerinde eski Amerikan yerlilerinden Mohawkların kullandığı dil görülecek.
- Yeni kahramanımız Connor isminde, yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu.
- Kahramanımız kendini Connor olarak adlandırsa da doğuştaki ismi "Ratohnhaké:ton" olarak geçiyor. Kişilik özellikleri olarak sakin ve soğukkanlı olduğu belirtilen kahramanımız bir Mohawk.
- Assassin's Creed III, Boston, New York şehirlerinin yanı sıra kırsal bölgelerde de geçecek. Oyunun 1/3'ünü kapsayan kırsal bölgeler, Brotherhood'daki Roma'dan 1.5 kat daha geniş bir alanda.
- Ana kahramanımız Connor, Amerikanların tarafında yer alacak. Oyun boyunca George Washington, Benjamin Franklin ve Charles Lee ile sıkça karşılaşacağız. 
- Hikaye 1753 ile 1783 yılları arasında geçecek.
- Desmond Animus 3.0 ile yolculuğa çıkacak ve bu sırada kendini 'önemli olaylar' içerisinde bulacak.
- Brotherhood ve Assassins toplulukları "daha önce görmediğimiz bir şekilde" yer alacak.
 
Oyun İçi Detaylar
 
- Oyunda yeni çevre öğeleri olacak. Aslında normal bir şeymiş gibi gözükse de, bu durumu avantaja çevirmek sizin elinizde.
- Assassin's Creed III'te mevsim döngüsü de yer alacak. İlk maddede de olduğu gibi, bu durumu avantaja çevirmek size bağlı.
- Dövüş ve gizlenme sistemleri tamamen gözden geçiriliyor. Connor'a bir suikastçi gözüyle değil de, avcı gözüyle yaklaşılıyor. Yani oyunda ağaçlara veya diğer doğa öğelerine tırmanabileceğiz. 
- Assassin's Creed III'te geyik ve ayı gibi hayvanlar da yer alacak. Oyuncular hayvanları öldürüp derilerini post olarak kullanabilecek ya da şehirlerde satabilecek.
- Oyunda, ikinci oyundaki The Truth'a benzer puzzlelar yer alacak.
- Den Defense görevleri oyunda bulunmayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Assassin's Creed III'ten İlk Ekran Görüntüleri! Crytek Yeni Neslin İlk İzlerini GDC'de Gösterecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.3.2012 09:39:35

0
acaba pc yede çıkacakmı yoksa sadece ps3 demi olacak inş. pc yede çıkar

BSC Misafiri

17.3.2012 09:38:45

0
(Kadın olmasını sevmedim açıkçası. Barbarlığından ve suikastçiliğinden kaybedebilir).diyen arkadaşım karakter kadın deil cümleyi dikkatli oku amerikan asıllı bir kadınla ingiliz bir asker babanın OĞLU diyor

BSC Misafiri

8.3.2012 20:35:32

0
Connor erkekmi kadınmı?

Veyron720

5.3.2012 16:22:04

0
sabırsızlıkla bekliyoruz...

saral41-89

5.3.2012 16:14:18

0
Britanya aman ne kadar önemli.Amerikan tarihi nin Türk,Rus,İngiliz hatta Macar tarihinin 3 te 1 oranda önemli ve büyük olduğunu biliyoruz.Osmanlı Rusya Macaristan İngiltere ne büyük savaşlar vermişlerdir unutma.Haçlı seferlerini de unutma.Amerikan tarihi yenidir ders kitapkarında bile 2.Dunya savaşında tarih sahnesine giriş yapar. Amerika bu savştan önce bir hiçtir.Koca bir imparotorluğun yanındaki küçük bir kasaba gibidir. Adamların soyları belli değil daha ne diyim :D Ama her şeye rağmen aksiyon dolu güzel bir oyun olacak.Okla atlar falan bir de at hırsızı oluruz tamam :D D:

Xaerk

5.3.2012 14:05:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: theoxygen Oyundan Beklentilerim ;Türkçe dil desteği olması ( En azından Türkçe altyazı )Dövüş sisteminin düzeltilmesi ( Batman Arkham City'i örnek alsınlar biraz )Grafiklerde iyileştirme ( Yeni oyun motoruyla kesin olacaktır zaten)Güzel bi senaryo ( Öle löp die ortada kalmasın naptığımızı anlayalım )Silah ve ok kullanımındaki nişan alma sisteminin değişmesi---------- Uzun zamandır yapım aşamasında olan bu oyundan bunları beklememiz de abartı olmazdır heralde ...
Sen daha çok beklersin Türkçe altyazıyı, biraz ingilizceni geliştirsen.Ölürsün değil mi?

wantedemre

5.3.2012 11:03:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ana karakter kadın mı ?
kardeşim ne kadını ya nerden çıkırıyorsunuz biraz okuma becerinizi geliştirin

BSC Misafiri

4.3.2012 23:10:47

0
ana karakter kadın mı ?

theoxygen

4.3.2012 20:46:42

0
Oyundan Beklentilerim ; Türkçe dil desteği olması ( En azından Türkçe altyazı ) Dövüş sisteminin düzeltilmesi ( Batman Arkham City'i örnek alsınlar biraz ) Grafiklerde iyileştirme ( Yeni oyun motoruyla kesin olacaktır zaten) Güzel bi senaryo ( Öle löp die ortada kalmasın naptığımızı anlayalım ) Silah ve ok kullanımındaki nişan alma sisteminin değişmesi >>>----------> Uzun zamandır yapım aşamasında olan bu oyundan bunları beklememiz de abartı olmazdır heralde ...

NK_Ultra

4.3.2012 19:39:54

0
Haberi okuduğum her saniye "oh süper!Kusursuz!Mükemmel!"Dediğimi nefes alışverişimin heyecana karıştığını hissettim.Eğer babam sene sonuna bana 1 PC alırsa öyle mutlu olurum ki...Kesinlikle kusursuz Mohawk olmanın yetileri damarlarımızdan akan mohawk kanı kesinlikle 1 assasini değiştirecek diye düşünüyorum.Geniş arazilerde olacakmış bu iyi ama oralarda nasıl gezecez tamam büyük olacak ama bu buları getirir ayrıca leonardo nun rolünü kim alacak Ezio'nun Altairin mirasını arayışı gibi sağlam 1olay olacakmı.Her bölümde "Acaba bundan sonra nolcak,acaba görev nasıl,demek ki şunlar olacak"diyebilecekmiyiz?Bunların hepsi var ama ben UBİ den iyi birşeyler bekliyorum.PC yi hor görüyorlar ama aslında ona o kusursuz grafik kalitesini şüphesiz PC verecek.Umarım Ubi herkesin keyfine göre bişeyler yapmayı başarır...

realgrand

4.3.2012 19:20:14

-1
Bu adamlar hem her sene yapıyor hemde yenilikçi yapıyor... Helal Ubi.. Bir de PC'ye ısın san. :(

jacksoftblocker

4.3.2012 17:01:22

0
karakterimizin soğuk olması çok iyi sulu eziodan sonra tekrar altair havasını yakalarız diye düşünüyorum. mekanlar hoşuma gidecektir vatansever ilmini çok sevmiştim çünkü. bol bol at kullanacağımız aşikar şehirler arası atla yolculuk yapılacak sanırım ac 1 deki gibi buda süper. geriye kalıyor dövüş sistemi...daha zorlu bir yapay zeka ve daha gerçekçi bir dövüş sistemi isterim. 10 kişiyi öldüremeyelim mesela zor olsun kaçmak zorunda kalalım kaçmak demek heyecan demektir.. ve son olarak müzikler !! lütfen ac 2 de başlayan klasik müzik tutkunluğunu bırakıp yerine göre güzel müzikler koysunlar bazı durumlarda tekno bazı durumlarda metal müzik bile olabilir bunlar önemli.. ----------------------------------------------- Sulu insan görmek istiyorsan aynaya bak.EZİO'ya kurban ol sen.EZİO gelmiş geçmiş en büyüktür.....

kabuto7013

4.3.2012 16:44:06

0
ben oyunun Çin de geçmesini isterdim.düşünsenize bir assasin olarak samuray kılıcı kullanmak...

rambocuk

4.3.2012 03:12:41

0
en azından türkçe altyazı olursa oyunu oynıyabilirim diger serilerinini bitirdim hiç bişe anlamadım bi bakıyorum oyun bitiriyor ben ne yaptım birilerini kesip durdum tüm türkçe olmayan oyunlarda böyle sadece fifada bu sorun olmuyor dead ıslandı aldım öylece duruyor bi görev alıyorum görev sadece yapıyorum ama ne için ne yaptıgımı asla bilemedim 10 dakka oynıyabildim sonra sıkıldım

robspid

4.3.2012 00:33:31

0
TÜRKÇE olursa tadından yenmez artık.

Mudokon Kafası

3.3.2012 22:17:29

0
Karakteri Bir Türk Yapsalar Ne Güzel Olur.Hem Hidden Blade'e Gerek Kalmaz :D:D:D

BSC Misafiri

3.3.2012 20:01:34

0
Bence adam Ezio'nun soyundan baksana bundaki karizma Ezio kadar olmasa da var :D Bir de Allah aşkına Connor diye kız ismi mi olur ya :) Belirtmiş zaten Amerikalı bir kadınla bir ingiliz askerin OĞLU. Editörün yazıyı düzeltmesi şart.Birde iki elimizde de silah olacaksa süper olacak denen arkadaşlara sesleniyorum hidden blade'de AC 2 den beri iki kolumuzda da mevcuttu sanırsam bu oyunda yok.Bir de yine AC 2 den beri hidden blade nin olduğu yerde gizli bir silah bölmesi mevcuttu bu oyunda bir elinde savaş baltası diğer elinde silah var.

realgrand

3.3.2012 19:41:22

0
Haydi Connor. Görelim bakalım neymişsin.

BSC Misafiri

3.3.2012 19:32:39

0
birAz ekran görüntülerine bakın hiç kadına benziyomu

BSC Misafiri

3.3.2012 19:32:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Demek kadın olacağız ha.. Iyiymiş.
ne kadını ya ekran görüntüsüne bak

BSC Misafiri

3.3.2012 18:00:41

0
Harbiden nerden çıkardınız kadın olduğunu. Orda annesiyle babasından bahsediyor sizde gidip connora kadın diyorsunuz

BSC Misafiri

3.3.2012 17:59:05

0
yeni karakter Altair oglu Darim in soyun dan olabılırmı

wantedemre

3.3.2012 15:33:36

0
kadın oldunu nerden çıkardınız acaba onu anlamadım .d gözde problem var heralde yada benim gözde problem var anlamadım. tek şu pragraf geçiyor annesi ile babasından bahsediyor oda yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu. bundan kız oldunu çıkartıyorsanız ciddi problem var demektir.

aterikasedi

3.3.2012 15:14:33

0
Metal Gear 3 : Snake Eater çakması olmuş.

avatar78

3.3.2012 14:45:01

0
Kadın olmasını sevmedim açıkçası. Barbarlığından ve suikastçiliğinden kaybedebilir. Ayrıca oyunda multiplayer kesinlikle olmalı, çok şey kaybeder.

keremsl

3.3.2012 14:27:33

0
ne teknosu ne metali lan neden bahsediosun klasik müzik bu oyunun bi klasiğidir :D

BSC Misafiri

3.3.2012 13:53:44

-4
karakterimizin soğuk olması çok iyi sulu eziodan sonra tekrar altair havasını yakalarız diye düşünüyorum. mekanlar hoşuma gidecektir vatansever ilmini çok sevmiştim çünkü. bol bol at kullanacağımız aşikar şehirler arası atla yolculuk yapılacak sanırım ac 1 deki gibi buda süper. geriye kalıyor dövüş sistemi...daha zorlu bir yapay zeka ve daha gerçekçi bir dövüş sistemi isterim. 10 kişiyi öldüremeyelim mesela zor olsun kaçmak zorunda kalalım kaçmak demek heyecan demektir.. ve son olarak müzikler !! lütfen ac 2 de başlayan klasik müzik tutkunluğunu bırakıp yerine göre güzel müzikler koysunlar bazı durumlarda tekno bazı durumlarda metal müzik bile olabilir bunlar önemli..

EaGLe Power

3.3.2012 13:45:54

0
oyun güzele benziyor sonunda amerikan propagandası yapmazlar umarım

vergosa

3.3.2012 12:48:59

0
su dovus sıstemını degıstırsınlerde baska bısı ıstemem ac serısınden sogudum bu dovus sıstemı yuzunden

BSC Misafiri

3.3.2012 12:46:05

0
Demek kadın olacağız ha.. Iyiymiş.

BSC Misafiri

3.3.2012 12:18:17

+1
bu oyunu almam icin ilk turkce olmasi lazim

BSC Misafiri

3.3.2012 11:55:26

+3
Hidden blade var mı yok mu bilmiyoruz bir bilgi verin. Connor desmondun dedesi olursa , Connor ya Altair'in yada Ezio'nun torunu.Altair ve Ezio arasında bir bağ olmadığı söylenmişti.Anne Altair tarafı baba Ezio tarafı veya Ezio anne tarafı Altair baba tarafı.Bence araya Desmond'un atası olarak adam sıkıştırmaya devam ederlerse desmonda hafiften küfretmeye başlayacağım :D

Project Scorpio

3.3.2012 11:08:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: h_ive3 "- Yeni kahramanımız Connor isminde, yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu." Kadın derken?
Nesini anlamadin?

hulus25i

3.3.2012 10:20:16

0
Bu oyunda galıba hidden blade olmayacak karakterde yok bu oyun nasıl hiddensız olacak bılmıyorum eger yanliş biliyorsam lütfen bilgilendirin

söny

3.3.2012 03:57:17

0
İyi bari hikaye kısmı hoşuma gitti oyundan bıkmış olsamda artık dünyayı kurtaran adam rolunde değiliz

d.croft

3.3.2012 02:55:23

0
Annesi yerli Amerikan bir kadın, babası da İngiliz bir asker işte...

TristanBrada

3.3.2012 02:13:13

0
"- Yeni kahramanımız Connor isminde, yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu." Kadın derken?

AC4Ever

3.3.2012 01:00:07

0
Oyunun Moskova'da geçip karlı bir atmosferde suikast yapmak istemiştim bu 3. oyunda mevsim döngüsü olması güzel olmuş

BSC Misafiri

3.3.2012 00:58:22

-4
quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE Bomba gibi geliyor.
Evet bencede bomba gibi:) tutanın elinde patlayacak:) Berbat bir zaman dilimi seçilmiş en kötü ac oyunu olacak. Ben dahil bir çok insan meksika veya mısır beklerken çıkan sonuca bak:( RESMEN ÇÖP

BSC Misafiri

3.3.2012 00:58:09

0
desmondun atasımı bu kişi

Sycylian

3.3.2012 00:01:14

0
Bu bilgiler beni heyecanlandırdı, merakla bekliyorum.

big Left

2.3.2012 23:45:37

0
herkes final diyor ama bence bu oyun final olmayacak çünkü bu oyunla finali yaparlarsa senaryoda yine eksikler kalır yani demek istediğim elde geriye kalan tüm senaryoyu bu oyunda bitirmeye çalışırlarsa olmaz zaten onuda yapmazlar.buda demek oluyor ki eğer altair ve ezio gibi derin ve sevilen karakter olursa connor ki bence olacak.assassins creed serisi daha yeni başlıyor diyebiliriz :)

The_Rahip

2.3.2012 23:15:51

0
Detayları beğendim. Oyun yine bomba gibi geliyor. Efsaneye yakışan bir son olacak

stun

2.3.2012 22:39:01

0
aslında multıplayerı baştan aşşagı yenıleyerek - biritanyalı-kızılderili çatışmasına döndurebılırler... bildiğiniz çatışma şeklınde ..geniş bir arazide oklar tüfekler... karlı arazı.. ağaçlık... ağaçların ustunden multıplayer ortamında birbirinin ustune atladıgını düşünsenize :? yada tüfekle .. nişan alarak indirmek.. :D garip olur

alito

2.3.2012 22:36:42

0
defense olmadığına sevindim. hiç sevmemiştim, hikayeden soğutuyordu adamı.

BSC Misafiri

2.3.2012 22:31:12

0
multiplayer istiyorum çok karlı bir ortamda multiplayer süper olur :)

CILGIN_TURK_96

2.3.2012 22:19:30

0
detaylar çok hosuma gitti yalniz bir tek ismi sevmedim..

GAMER981

2.3.2012 22:13:51

0
çok heyecanlandım...

mrblack01414

2.3.2012 22:12:27

0
Bir nevi John Marston'un büyük dedesiyiz :)

Fatal1ty.

2.3.2012 22:09:53

0
"Assassin's Creed III, yeni bir kamera açısını içerecek. Bu kamera açısında yapımcıların amacı, aksiyonu en iyi şekilde yansıtmak." Anlaşılan bow'u FPS kamera açısından kullanacağız.

oyuncu11790

2.3.2012 22:03:39

0
oyun çok geniş bir alana sahip olacak ve görevler dışında uğraşabileceğimiz şeylerde olacak bu çok güzel bir durum bence... her haber oyunu gözümde dahada büyütüyor umarım beklediğimiz gibi bir assassins creed oyunu görürüz karşımızda

voxi

2.3.2012 22:01:33

0
Aslında gta5 türkçe olsun kampanyası gibi geç olmadan assasins creed 3 türkçe olsun kampanyası başlatmak lazım en azından yetişmedi bahaneleri almayız baştan belli etsinler tutumlarını ona göre tavır sergileyelim bizde :)

ezio33

2.3.2012 21:53:43

+1
OYUN TÜRKÇE OLUR İNŞALLAH ŞİMDİ BAŞLASALAR YATİŞİR GEÇENKİ GİBİ BAHANE UYDURMAZLAR

assasin1580

2.3.2012 21:51:56

0
Den defense olmaması çok iyi olmuş. Kıl olmaya başlamıştım ..

stun

2.3.2012 21:49:07

0
sırtındaki yaya normal nişanlama sistemı getirseler nasıl olur acaba merak edıyorum ....

BSC Misafiri

2.3.2012 21:38:59

0
İşte yeni motor Assassin's Creed bundan sonra başlıyor :)

BSC Misafiri

2.3.2012 21:36:06

0
hidden blade yok mu bana mı oyle geldi

stun

2.3.2012 21:26:36

0
YeNiCeRi26 02.03.2012 21:00:37 kendi adına konuş...

BSC Misafiri

2.3.2012 21:12:16

0
hidden blade yalan olmuş.

BSC Misafiri

2.3.2012 21:12:11

0
Umarım EFSANE bir oyunla serinin FİNALİNİ yaparlar (serinin bitceğini hiç sanmıyom)

BSC Misafiri

2.3.2012 21:12:07

0
Oy oy oyy :) Her sene AC mi çıkar diye ağlayanlara gelsin ;)

BSC Misafiri

2.3.2012 21:12:02

+1
faşist bir assassin geliyor desenize

tnszfr

2.3.2012 21:01:21

0
anlatılanlar gerçekten ağız sulandırıcı

E4EN

2.3.2012 21:01:10

+1
quote:

- Assassin's Creed III'te mevsim döngüsü de yer alacak. İlk maddede de olduğu gibi, bu durumu avantaja çevirmek size bağlı.
anlaşılan karakterin geliştirebileceğimiz yetenekleri olacak ve bunu iklimlere göre yapıcaz kardayken daha iyi dövüşebilmesi gibi.. merakla bekliyorum

Aeschyli

2.3.2012 21:00:37

-8
Dil deteği gelmedikçe bişeye benzemez bu oyun çünkü oyun seneryo tabanlı hiç birşey anlamıyoruz

MertLIVE

2.3.2012 20:59:56

0
Bomba gibi geliyor.

Serhat4431

2.3.2012 20:59:53

+1
umarim oyun turkce olur

popkolik25

2.3.2012 20:58:57

0
BİR DE KIŞ MEVSİMİ REVELATİONSTA ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYORDU.BUNDA DAHA FAZLA OLURSA ÇOK HOŞ OLUR.

encuni

2.3.2012 20:57:20

0
Yeni savaş sistemi lazım 10 kişi bakıyor 1 kişi saldırıyor

popkolik25

2.3.2012 20:56:30

+1
UMARIM,DÜŞMANLARIMIZ KURBANLIK KOYUN GİBİ SIRAYLA ÜZERİMİZE GELMEZLER.DÖVÜŞ SİSTEMİ BİZİ BİRAZ ZORLASA İYİ OLUR.

stun

2.3.2012 20:56:29

+7
şu ağaçlardan adamın ustune atlamak çok hoş olur mevsim döngusu ve ve hayvan avlamakta çok iyi olucak

assassinferhad

2.3.2012 20:54:47

0
VAAAAAAAAAAAYYY BEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TMF

2.3.2012 20:53:16

+12
Den Defense görevleri oyunda bulunmayacak. en çok buna sevindim

Cross Marian

2.3.2012 20:51:27

0
" Yani oyunda ağaçlara veya diğer doğa öğelerine tırmanabileceğiz. " Sırfına şu özellik çok ilgimi çekiyor acaba samanlara atladığımız gibi ağaçtan bi adamın üstüne atlasak ölürmüyüz merak ediyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız