Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed III, Wii U Detayları Açıklandı

Amerikan Devrimi'nin 30 yıl öncesinde başlayan hikaye, bu 30 yıllık dönemi oyuncuya aktararak finalde devrimi gerçekleştirecek.

   Nintendo Wii U'nun kontrollerine özel olarak yapımı sürdürülen bir diğer oyun olan Assassin's Creed III kontrol şeması hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.
 
   Nintendo Power dergisinini son sayısına bakılırsa, kontrollerin merkezine oturtulan dokunmatik ekran Animus işlevine sahip olacak. Bu şekilde ekran sürekli bir harita ve navigasyon aracı görevini üstlenecek. Animus veritabanından gelen yeni bilgiler zaman zaman dokunmatik ekran kontrolleri üzerinde belirecek ve oyunun akıcılığını etkilemeyecek. Ayrıca dokunmatik ekran bir nevi ansiklopedi görevi görecek ve karakterler biyografileri hakkında bilgileri oyuncuyla paylaşacak.
 
   Dokunmatik ekran silah değiştirme esnasında da büyük kolaylık sağlıyacak. Savaş esnasında çift elle kullandığımız silahları hızlı bir şekilde tek elle kullanılan yakın dövüş silahlarıyla kullanabileceğiz. Ekran kullanımı Eagle Vision bakış açısında karşımıza farklı seçenekler sunabilecek. Kontrollerin içinde yer alan ivmeölçer, bu moddayken kamera açısını dilediğiniz gibi ayarlama imkanı sunacak.
 
   PC, Playstation 3 ve Xbox 360 versiyonları 30 ekim tarihinde raflarda yer edecek oyunu Wii U versiyonu için henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Zipper'ın Kapanma Söylentilerine Cevap Yok Xbox Live'a Gold Üye Olana Beş Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

26.3.2012 16:26:32

0
tablet kontrollerin getirdiği artıları kullanmışlar çoğu konsol ileride tablet kontrollere geçiş yapar diye umuyorum iyi sonuçlar alınırsa

cahitdikici

26.3.2012 14:48:17

0
görünüşe göre iyi olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız