Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Geliştiricileri Google'ın Stadia Stüdyosuna Katıldı

 
Google, üç tecrübeli Assassin's Creed geliştiricisini bünyesine kattı.
 
VideoGamesChronicle'ın haberine göre, François Pelland, Mathieu Leduc ve Sébastien Puel; Stadia Games and Entertainment stüdyosuna katıldı.
 
François Pelland Assassin's Creed Syndicate ve Odyssey oyunlarının arkasındaki stüdyo Ubisoft Quebec'te geliştirmeden sorumlu baş yönetmen ve Assassin's Creed III'te baş yapımcısı olarak çalıştı. Mathieu Leduc ise ilk Assassin's Creed oyununda ve iki Watch Dogs oyununda asistan sanat yönetmeni olarak çalıştı. Sébastien Puel ise Assassin’s Creed 2'den 2014'te çıkan Unity'e kadar Ubisoft'ta yapımcı olarak çalıştı. 
 
Google, Stadia Games and Entertainment stüdyosu bu yılın başlarında Stadia'ya özel oyunlar geliştirmek için kuruldu ve stüdyoya Jade Raymond liderlik ediyor.
 
Jade Raymond Ubisoft'ta Assassin's Creed serisi, Watch Dogs ve Splinter Cell: Blacklist oyunlarında baş yapımcı rolünü üstlenmişti ve ardından 2015 yılında Electronic Arts'a katılarak EA Motive stüdyosunun başına getirilmişti. Orada da Star Wars Battlefront II'yı çıkardı ve açık dünya Star Wars oyunu, yeni aksiyon macera oyunu ve açıklanmayan başka bir proje üzerinde çalışıyordu. 2018'in sonlarında Electronic Arts'tan da ayrıldı ve bu yılın başlarında Google'a katıldı.

Google'ın yüksek donanıma gerek duymadan oyunları bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan video oyun streaming servisi Stadia 19 Kasım'da ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve birçok Avrupa ülkesinde hizmet vermeye başladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC
2019 All-Star Etkinliği Programı Duyuruldu Dragon Ball Z: Kakarot ‘Sistem’ Fragmanı

BSC Misafiri

29.11.2019 23:35:59

+2
simdiden gorebiliyorum.Stadia da sistemi bozan acik kesfedildi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız