Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed 3'ün İlk Videosu Yayınlandı


     Sürpriz bir şekilde duyurusu gerçekleştirilen Assassin's Creed 3'ün ilk ekran görüntüleri ve bilgilerine geçtiğimiz günlerde kavuşmuş ve oyunun Amerikan sivil savaşı döneminde geçeceğini öğrenmiştik. Ubisoft ise bu duyuru sonrası bir geri sayım başlatmış ve oyunun ilk videosunun yayınlanacağı günü, yani bugünü işaret etmişti. Geri sayımın tamamlanması sonucu, yani ân itibari ile Assassin's Creed 3'ün ilk tanıtım videosu da yayınlanmış oldu.
 
     Videoda daha önce de açıklanan bazı özelliklere yer verildiğini görüyoruz. Öncelikle dikkat çeken nokta yerde bulunan cesetlerin kurtlar tarafından sarmalanması oluyor. Daha önce de açıklanacağı gibi oyunda bir doğal yaşam olacak. Bir diğer nokta ise karakterimizin gece dövüştüğü sahneler oluyor. Gene açıklanan bilgiler arasında oyunda bir gece gündüz döngüsü olacağı belirtilmişti.
 
     Dövüş anlarında kullanılan silahlar da dikkat çekiyor. Oyunun ilk görüntülerinde olduğu gibi Mohhawk baltası dikkatimizden kaçmıyor. Connar'ın bu baltayı çok iyi bir şekilde kullandığını söyleyebiliriz. Bunun dışında karakterimizin sırtında yer alan ok ve yayı da unutmayalım. Videonun başındaki aksiyon sahnelerinden sonra karakterimiz tarzan misali ağaçlar arasında ilerliyor. Düşmanlarımıza karşı en büyük avantajlarımızdan birisi de bu ağaçlar olacak. Yönlendireceğimiz karakter olan Connar tıpkı binalara tırmanır gibi ağaçlara tırmanabilecek ve daha hızlı hareket edebileceğiz.
 
     Videonun sonuna doğru karakterimiz bir yamaca çıkıyor ve aşağıda sivil savaşın bir cephesi ile karşılaşıyoruz. Videonun başında gözüken Valley ve 1777 ibaresi Valley Forge'da yapılan savaşı akıllara getiriyor. Sivil Savaş döneminin bu en çekişmeli anlarında Valley Forge'da Amerika ve İngiliz askerler karşı karşıya gelmişlerdi. Tabi burada George Washington'un konuşmasını da es geçmemek lazım. Gene ilk gelen bilgilerde Washington ile sık sık karşılaşacağımız açıklanmıştı.
 
     Oyuniçi herhangi bir sahne ile karşılaşmadığımız bu videonun tamamen CGI sahnelerden oluştuğunu da hatırlatalım. Müzikleriyle de her zamanki gibi etkileyiciliğini koruyan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Steel Battalion'a Yeni Video ve Çıkış Tarihi Counter Strike: Global Offensive Bu Yaz Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

8.3.2012 22:22:47

-1
lan BSC misafiri misafirliğini bil..sen git o zaman seni aşağılamaya çalışan fransada yaşa..Bir TÜRK olarak..kaldı ki sen kendinide inkar edersin orda,sonra gel burda afra tafra yap..la oğlum çok bişey bilir gibi gelipte şu yapılanları bile ölçüp tartabilecek kadar mantıktan yoksunken millete dil uzatmaya kalkmanız yokmu bi'de!.. Her fırsatta senin düşmanlığını yapan bir ülke seni aşağılamaya çalışan bir ülkenin burda savunuculuğunu yapmaya kalkma..konuşulacak bi'şey varsa Ubisoft üzerinden konuşup tartışmak daha doğru..kaldı ki siyaset tartışılacak yer değil burası.. İster fransız sempatizanı ol ister başka bişey bu seni ilgilendirir..Düşünceler,fikirler tartışılmak içindir fakat karşındakini aşağılamadan ve ince bir dil kullanmaktan geçer.. Benim ülkemi yargılamaya kalkanların bir geçmişine bak istersen..Afrikada neler yapmış diye..Şimdiki İsrail ve ABD'nin yaptıklarına bak ve benim ülkemin 1974'te Kıbrıs için yaptığı şeyden ötürü önüne koymadı engel kalmadı..Seni işgalci olarak sıfatlandıran gavurların kendilerine konduramıyor..Neden peki biliyormusun? 300-400 seneden beri ilk defa Bir müslüman ülke tarafından hristiyan toprakları alındı diye..Bunu yapan yine TÜRK olduğu için ve Maraş bölgesinde avrupanın en zengin şehri MEHMETÇİĞİMİN elinde olduğu için..Senin savunduğun o zengin fransızların,ingilizlerin,yahudilerin,rusların ve hatta arab şeyhlerinin yüzlerce arsası hoteli casinoları olduğu için..Lütfen BİLİNÇLENELİM! ;)

saral41-89

7.3.2012 17:10:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu sitede ''Fransızları doğramak isterim şerefsizim... Umarım Fransa düşman taraf olur.'' gibisinden ırkçı ve bir o kadar da boş/amaçsız yorum yapan arkadaşlar.. Hayatınız boyunca bir tane bile Fransız tanımadan ve bu kafayla büyük ihtimalle de tanıyamayacağınız halde böyle bir yorum yapabilmenize birşey diyemiyorum, zira acınacak bir mentalitedesiniz.Tüm bunları geçtim, hakkında atıp tuttuğunuz Ubisoft ''Montreuil'' merkezli bir Fransız oyun stüdyosudur.Bu adamlar sizin gibi üç beş asosyalin oturduğu yerden kendilerine nefret söylemi gerçekleştirsin, sonra da emeklerine beş kuruş para vermeden korsan olarak indirsin diye yapıyorlar bu oyunları ne yazık ki.Siz devam edin bu zihniyetle, ''örümcek kafalılık'' ta alacağımız daha çok yol var nasıl olsa. Sağlıcakla kalın..
Arkadaş orda ırkçılık yapmamış.Sadece son zamanlardaki olaylar yuzunden sinirlenmiş yazmış.Kimsenin örümcek kafalı olduğu yok sen Fransız emperyalizmi yapıyosun.Adamlar Ermeni Soykırımı vardır diyo sana ailene milletine iftira atıyo suçluyo sen de onları savunuyosun.Senin gibiler yuzunden bu ülke parçalanmaya çalışıyo ama biz yılmayacağız.Milletimizden vazgeçmiyeceğiz.Irkçılık yapmıyoruz milliyetçilik duygularımız kör olmadı daha.Türk milliyetçiliği diğer tüm devletlerin milliyetçiliklerinden farklıdır IRKÇI DEĞİLDİR. Araştır öğren gel. Bizi lekelemeye çalışanları da koruma.Türk ün Türkten başka dostu yoktur istisnalar kaideyi bozmaz kardeş.Zamanında devletini milletini yıkmak için yapılan haçlı seferlerii unutma.Bu zamanda olmaz deme bir savaş olsa herkes senin ülkene saldırcak kılıçla değil silahla nükleerle haçlı birliği oluşturcaklar. Geçmişini bil...

thepunisherWZ

7.3.2012 16:31:52

0
Ubisoft niyeti bozdu yakında suikastçı simulatorleriyle karşımıza çıkarsalar hiç şaşmam :)

Mr.Humble

7.3.2012 15:02:33

+1
tabi bu video oyun içi video değil sinematik bunlar. Grafikleri Oyun içinde böyle olamaz

BSC Misafiri

6.3.2012 23:22:44

+2
Şu sitede ''Fransızları doğramak isterim şerefsizim... Umarım Fransa düşman taraf olur.'' gibisinden ırkçı ve bir o kadar da boş/amaçsız yorum yapan arkadaşlar.. Hayatınız boyunca bir tane bile Fransız tanımadan ve bu kafayla büyük ihtimalle de tanıyamayacağınız halde böyle bir yorum yapabilmenize birşey diyemiyorum, zira acınacak bir mentalitedesiniz.Tüm bunları geçtim, hakkında atıp tuttuğunuz Ubisoft ''Montreuil'' merkezli bir Fransız oyun stüdyosudur.Bu adamlar sizin gibi üç beş asosyalin oturduğu yerden kendilerine nefret söylemi gerçekleştirsin, sonra da emeklerine beş kuruş para vermeden korsan olarak indirsin diye yapıyorlar bu oyunları ne yazık ki.Siz devam edin bu zihniyetle, ''örümcek kafalılık'' ta alacağımız daha çok yol var nasıl olsa. Sağlıcakla kalın..

Repercussion

6.3.2012 17:21:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

desmond'sız assassin's creed olmaz.
Aynen. Zaten beni hikayenin Desmond cephesi daha çok heyecanlandırıyor.

BSC Misafiri

6.3.2012 15:41:27

0
Desmond'da ne garip adammış arkadaş. Adamın her milletten atası var maşallah. Altair desek Pers kökenli, Ezio desek İtalyan kökenli, şimdi de Amerika kıtasından bir atasını oynayacağız. Ne kanı bozuk adam ya :)

BSC Misafiri

6.3.2012 14:34:08

-1
Evet oyun frostbite 2 ile yapılıyor.Haliyle yıkılabilir çevre olacak.Oyuna mgs4'ün yapımcı kideo hojima'da yardım edecek stealth olduğu için. Bu arada araç kullanımı olup olmama konusunda kesin bir şey yok ama f-16 bulunacak diyorlar. Ben onların yalancısıyım.

BSC Misafiri

6.3.2012 14:11:27

0
videoyu izlerken ortada duke nukem forever yazısı çıkt hayattan soğudum

Serden Geçti

6.3.2012 11:47:02

0
Kasım ayı gelirmi şimdi ya... Neyse sesli sevindim :)

The_Rahip

6.3.2012 11:19:51

0
Ubisoft can evimden vurdun beni gelde bekle şimdi:((

Gorkem.IX

6.3.2012 10:33:58

0
oyunun nerede gececegi belli mi? Bu arada trailer çok hoş olmuş.

BSC Misafiri

6.3.2012 09:22:43

0
yıkılabilir çevre ve araçlar da olacak mı?

BSC Misafiri

6.3.2012 09:05:00

0
eh ubisoft nasıl dayanırım şimdi 7 ay bari 3-5 ay kala yapsaydın şunu

AzepTR

6.3.2012 08:16:00

0
şimdi amarikalı gençler diyordur atalarımızı kestirecek bize ubisoft bkz : assasin creed revelations

BSC Misafiri

6.3.2012 05:35:34

0
söny Evet heycanlandırmadı ama mapleri gerçekten güzel olmuş orjinalini almıcam protesto olarak görülürsün 6ayda bir oyun çıkarmak sacmalıgına ama korsanını oynucagım oyun kardesim amma sıgırmısın ha yok heyecanlandırmadı mapleri cok güzel olmus orjinal almıycam yok protesto görülsün yok 6 ayda oyunmu cıkar cokda tın cokta fıs adamlar zaten seni düşünüp cıkarıyorlar oyunu böyle aptal aptal sırf msj kalabalıgı olsunda maksat msj yazmak olsun gibisinden siteyi boş msj larla doldurma bence ac serisi kesinlikle mükemmel bi yapıt pc oyuncusuyum ilk oyunundan son cıkan oyununa kadar hepsini orjinal edindim ve edinmeye devam edicem ne kadar pc gec cıkarsada cıkarsın sorun deil isterse 50 tane ac oyunu cıkarsın genede bıkmadan sıkılmadan satın alıp oynarım bu seri biterse ozaman kötü olur o yönden boş laf kalabalıgı yapma suanki oyunun kıymetini bil yoksa süper mario ya kalırsın haber için teşekkürler bsc saygılar

BSC Misafiri

6.3.2012 05:35:25

0
eminim ingilizler bu durumu bayağı bir içerleyecek.düşünsenize ingilizleri topyekün öteki tarafa yolluyoruz :))

S.P.E.C.I.A.L.

6.3.2012 03:52:35

0
quote:

Peki gelecek geçmiş döngüsü olacak mı?Yani Ezio-Desmond gibi yoksa tk bi yerde mi?
desmond'sız assassin's creed olmaz.

Gamentor

6.3.2012 03:00:03

-1
Her seferinde gelişen bir seri assassins creed,bu seri ölür mü hiç ya?Adamımız Connor da hidden blade yerine baltayı tercih edioyor galiba.

theoxygen

6.3.2012 03:00:00

0
soundtrack olarak daldan dala daldan dala dal dal dal olsaymış keşke :D:D:

capoeira_GS

6.3.2012 02:43:38

0
çok güzel olmuş bu sefer ormanda daldan dala atlıyacagız sanırım

Oyuncu82

6.3.2012 01:33:24

0
Oysaki ezio ya alışmıştım.Bu oyunda evlere tırmanamazsak ezio gibi olmaz yani.Assasins dediğin blade li olur.Peki gelecek geçmiş döngüsü olacak mı?Yani Ezio-Desmond gibi yoksa tk bi yerde mi?

söny

6.3.2012 01:10:46

0
Evet heycanlandırmadı ama mapleri gerçekten güzel olmuş orjinalini almıcam protesto olarak görülürsün 6ayda bir oyun çıkarmak sacmalıgına ama korsanını oynucagım oyun

Psycho_nomaD

5.3.2012 23:15:45

0
Ezio kadar olmasada şimdiden kanım kaynadı Connor'a :)

archVillain

5.3.2012 22:43:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Bende diyorum bahsedilen CGI benim bildiğim değil mi başka bişeymi baya oyun içi gibi görünüyodu çünkü
Öyle hocam anlayan birisi 1-2 izleyişte fark ediyor bende görünce tereddüte düştüm sonra IGN e bakınca öğrendim oyun motoruyla yapıldığını Millet yabancı forumlarda bu konuyu konuşuyor. Üstteki arkadaşlar için belirtmekte fayda var oyun motoruyla yapılmış, oyun içi görüntü manasına gelmiyor. Bu video yapılırken bir sürü efekt katıyorlar. Moturun gücünü görüyoruz fakat dediğim gibi oyun içi değil. Buna yakın bir grafik görebiliriz oyunda. Yukarıda CGI bu manyakmısınız diye bombalayan BSC Misafiri için adamların yaptığı CGI videolar çok net anlaşılıyor. CGI dediğiniz şöyle olur http://www.youtube.com/watch?v=mVWhWsgHzKM http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE http://www.youtube.com/watch?v=4K39UWxdm0U Kısaca CGI değil bu video. Oyun motorunu görmek güzel ancak umarım yakında bu trailerlar gibi bir CGI yayınlarlarda gaza geliriz az.

oyuncu11790

5.3.2012 22:35:57

+2
ben grafik konusuna o kadar takılmıyorum tabi oda önemli bir unsur ama asıl beklentim gerekli yenilikler farklılıklar yapılacak mı konusundaydı şuana kadar verilen detaylar görüntüler yapıldığını gösteriyor yine etkileyici bir oyunun geleceği belli

Portraitclub

5.3.2012 22:28:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Fransızları doğramak isterim şerefsizim.... Umarım fransa düşman taraf olur.
aynen türk düşmanları uyuz bir millet

LimeLight

5.3.2012 22:24:06

0
Sonunda PC Kutulu olarak goruldüü!! :D

Babblebabble

5.3.2012 22:13:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

CGI trailerı değil bu. Tamamiyle oyun motoruyla yapılmış bir trailer. Tabi scripted sahneler ve pre render edilmiş lakin CGI trailerı değil. Dota 2 trailerı gibi.
Bende diyorum bahsedilen CGI benim bildiğim değil mi başka bişeymi baya oyun içi gibi görünüyodu çünkü

BSC Misafiri

5.3.2012 22:02:24

0
Biri cgi diyor biri degil diyor anlamadik gitti :)

Odesca

5.3.2012 21:56:42

0
Yazı içinde 1-2 kere sivil savaş yazılmış ama oyun sivil savaş döneminde geçmeyecek.Sivil savaş 1861-1865 yılları arasında geçiyor.Bu oyun Amerikan Bağımsızlık Savaşı döneminde geçiyor.

Sulu Çor Kağan

5.3.2012 21:56:07

0
ya şimdi bişe diyecem herkes tepki gösterecek. böyle kapşonlu gömlekli bir karakter yerine(ki atmosfere hiç uymamış), daha vahşi kabilesini yabancılardan korumaya çalışan kızılderili genç bir avcıyla oynasak bence fevkalade olurdu. giysilerimiz falan tam yerli giysileri sırtımızda yayımız elimizde baltamız... yani bu karakter atmosfere hiç uymamış bence. hele bir de bunu yerli olarak sunarlarsa iyice lebrom james derim artık.

BSC Misafiri

5.3.2012 21:50:01

-2
BSC Misafiri 05.03.2012 20:46:36, ulan bebe cgi videosunda grafik olmayacak da ne olacak allahın cahili

BSC Misafiri

5.3.2012 21:49:58

+1
Arkadaslar kesin olarak soylermisiniz. Trailer oyun ici grafikmi yoksa değilmi

ultra_storm

5.3.2012 21:49:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri video cgı değilmiş
Ozaman grafik devrimi geliyor !

BSC Misafiri

5.3.2012 21:49:41

0
Şakamısınız grafikler fena yazmış .CGI video bu. Gerçek değil pc üzerinden yapılmış bir video .böyle oyun içi grafiklere sahip olabilirmi ya manyağa bak :D

BSC Misafiri

5.3.2012 21:48:36

0
Arkadaslar bu oyun ici grafiklerimi yoksa CGİ mı

BSC Misafiri

5.3.2012 21:48:31

0
ubisoft pcye gene gec cikarirsa ajdardan beter olsun...

BSC Misafiri

5.3.2012 21:48:19

0
video cgı değilmiş

jdfbj

5.3.2012 21:46:41

0
Biz Kızılderiliyiz galiba ?

ultra_storm

5.3.2012 21:44:51

0
Bu sefer bomba gibi geliyor ac süper olacak !

orfur

5.3.2012 21:35:35

0
o muhteşem italyan aksanı veya doğulu aksanı olmayınca zevk alamadım videodan

Repercussion

5.3.2012 21:25:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Fransızları doğramak isterim şerefsizim.... Umarım fransa düşman taraf olur.
Oyunu yapanlar Fransız :D

berlack

5.3.2012 21:01:10

0
1977? 1777 olmasın?

Mertoz50

5.3.2012 20:59:06

0
Ya bunlar geçmişten gelece gidiyor yakında 2. dünya şavaşına girerler

CILGIN_TURK_96

5.3.2012 20:57:44

0
Ubisoft yine bizi büyüledi...

burhan98

5.3.2012 20:56:27

0
Revelations Türkçe Yapsalardı Alırdım Ama Okadar Hevesten Sonra Türkçe Altyazı Bile Yapmadılar

BSC Misafiri

5.3.2012 20:49:46

0
Mukkemmel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum

BSC Misafiri

5.3.2012 20:49:37

0
ağaçlara tırmanmak süper fakat hidden blade yoktu videoda. Ama arkadaşlarımız var diosa vardır güsel bir oyun olcak . Tabiki Amerika'yı övmüş ama ingiliz öldürmemiz biraz rahatlatıcı ... Bu arada fransız öldürmeye de asla hayır demem :)

BSC Misafiri

5.3.2012 20:46:36

-1
vay anasını video yu izlerken kendimden geçtim . oyun acayip akıcı olmuş yaa bölesi süper olmuş :) grafiklerde fena .

Esk01

5.3.2012 20:45:04

0
http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_3un_ilk_Videosu_Yayinlandi-25273.htm

realgrand

5.3.2012 20:44:42

-3
HİDDEN BLADE OLACAĞI AÇIKLANDI ŞİMDİ SUSUN!!!!111 YORUM KİRLİLİĞİ YAPMAYIN

saral41-89

5.3.2012 20:43:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: assasin1580 Hidden blade imin yerinin balta aldığı hissine kapıldım :/
Aynen bende öyle düşündüm :D Ama her halukarda güzel olacak belli.Kar var soğuk var orman ve kurtlar var on numara daha ne olsun al sana vahşi doğa-batı-savaş :D :D

nIKe08

5.3.2012 20:40:24

0
33. saniyede connar yüzü biraz altairin ilk oyundaki yüzünü anımsatıyor nedense :D

assasin1580

5.3.2012 20:40:19

0
Hidden blade imin yerinin balta aldığı hissine kapıldım :/

7heaven

5.3.2012 20:40:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: 7heaven Çıkış tarihi: 31 Ocak+2 Hafta (PC oyuncusu)
Pardon Ocak nerden çıktı Ekim :D

Xaerk

5.3.2012 20:39:24

-1
Kanım dondu şerefsizim! :|

archVillain

5.3.2012 20:37:21

+1
quote:

Oyuniçi herhangi bir sahne ile karşılaşmadığımız bu videonun tamamen CGI sahnelerden oluştuğunu da hatırlatalım.
CGI trailerı değil bu. Tamamiyle oyun motoruyla yapılmış bir trailer. Tabi scripted sahneler ve pre render edilmiş lakin CGI trailerı değil. Dota 2 trailerı gibi.

7heaven

5.3.2012 20:36:00

-2
Çıkış tarihi: 31 Ocak+2 Hafta (PC oyuncusu)

ghost-BSC

5.3.2012 20:29:45

0
ersin abi el alışkanlığı açıklamada 1977 yazmışsın ama videoda 1777 yazıyor. düzeltirsiniz umarım.

tnszfr

5.3.2012 20:28:24

0
gerçekten güzel duruyor ağaçlarda tırmanmak daha bi farklı daha bi hoş geldi bana umarım o baltayı iyi uydururlar karaktere ve öyle olursa hidden blade i arıcamı sanmıyorum bir de karakterimiz artık karizmatiklikten çok bir savaşçı gibi gözüküyor bu da bir artı

stun

5.3.2012 20:26:27

-2
ağaçlara tırmanmak çok iyi olmuş :D.. bu arada dövüş sistemi gene aynı kalabılır video dan bu çıkartılabılır diye düşünüyorum

DeathLive

5.3.2012 20:26:22

0
10 numara oyun olurcak Yeni motor süper oldu Ubisoft Parayı Kazanıp Aynı şeyi yapmıyo Değişikliklerde Getiriyo Bence Süper Olurcak Hele oo Daldan Dala Atlaması Gerçekse Ozaman Süper Olur

Guest-56D7221EF

5.3.2012 20:10:26

0
çok iiyi bir oyun olucak gibi inş öyle olur.

Leftist Pony

5.3.2012 19:55:28

0
işte hayallarimdeki oyun :) umarım videodaki kadar güzel olur.(grafik bakımından demiyorum çünki aynı motor la çıksada oynarım oynanışı süper ötesi bir oyun ) umarım pc ye ertelenmez :)

aygun61

5.3.2012 19:54:21

0
quote:

Videonun başında gözüken Valley ve 1977 ibaresi
1777 yazıyor videonun başında.

Beful

5.3.2012 19:54:02

0
Ign de canli izledim you tube da hidden blade olacak ağac işi de guzel

MertLIVE

5.3.2012 19:54:09

+3
Hidden blade'i gören varmı? Balta oyuna yakışmış bence, çok güzel olacak.

wictoRy

5.3.2012 19:52:31

+2
Ağaçlara tırmanma olayı müthiş olmuş

Tancredi

5.3.2012 19:52:17

0
Ağaçlarda gezinme mevzusu eğlenceli olacak :)

encuni

5.3.2012 19:52:14

+2
Fransızları doğramak isterim şerefsizim.... Umarım fransa düşman taraf olur.

arif-arsen

5.3.2012 19:50:50

0
Videoyu izlerken tüylerim ürperdi Connar yüzü yine net göremiyoruz.

GAMER981

5.3.2012 19:50:34

+11
hidden blade olacak arkadaşlar oyunun detaylarında yazıyor; - Oyunda Fransızlar ve Kızılderililer de bulunacak. - Amerikan sınırı haritası, Roma haritasının bir buçuk katı kadar olacak. - Amerikan sınırındaki oyunun büyük çoğunluğu vahşi doğada geçtiği için ağaçları ve uçurumları kullanıp, tuzakla avlanabilceğiz ve pusu kurabileceğiz. - Oyunda Hidden Blade olacak. - Oyunda mevsim döngüsü yer alacak, güneşli günler ve karlı zamanlar olacak.

encuni

5.3.2012 19:48:46

+1
Amerikalıları kesiceğimizi hiç sanmıyorum

henteo

5.3.2012 19:44:21

+3
pohh dehşetül vahşet , amerikan ordusunu kesmek daha bi zevkli olsa gerek .d

d.law

5.3.2012 19:43:23

-3
hidden blade yok galiba bu kötü işte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız