Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ashes of Creation Oyunu Unreal Engine 5'e Geçiş Yapıyor

 
 
Intrepid Studios, çevrimiçi rol yapma oyunu Ashes of Creation'ı Unreal Engine 4'ten Unreal Engine 5'e taşıyacağını duyurdu. Duyurunun yanı sıra geçişi ortaya koyan yeni bir video yayınladı. Yaratıcı yönetmen Steven Sharif'in içerisinde yer aldığı video, UE5'te bulunan bazı yeni özellikleri ortaya koyuyor. Ayrıca UE5 ile oluşturulan kış ortamı sergileniyor.
 
Intrepid Studios bu geçişin uzun vadede çok daha verimli olacağını ve oyuncular açısından da sevileceğini bildirdi.
 
Ashes of Creation, MMORPG deneyimine benzersiz bir bakış. Dünya yapısı dinamiktir ve eylemlerinize tepki verecek şekilde inşa edilmiştir. Verra dünyasını şekillendirirken şehirler yükselecek ve düşecek.
 
Verra'nın her yerinde, devasa savaşları deneyimleme, destansı ticaret kervanlarına katılma ve enfes eşyalar yapmak için değerli bileşenler toplama fırsatına sahipsiniz.   
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite rpg çevrimiçi açık dünya
Titanfall 2 için PC'de Sunucu Oluşturabileceğiniz Northstar Modu Geliyor 3 Türk Espor Takımı Büyük Finallerde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.12.2021 09:57:30

0
Ashes of Creation Türler: Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, Dövüş oyunu, Nişancı oyunu Çıkış fiyatı: 0$ (Oynaması ücretsiz) Days Gone Türler: Nişancı oyunu, Hayatta kalma-korku oyunu, Çizgisellik, Adventure Çıkış fiyatı 60$ Anladın? Ne yani unreal 5 oyunun fiyatına ve türüne göre mi etki sağlıyor.Müthiş bir teknoloji...

BSC Misafiri

27.12.2021 16:50:14

0
yani herşey oyun motoruna bağlı.. Yenil nesil konsollar için önemli olan oyunun hangi oyun motorunda yapılacağı

BSC Misafiri

26.12.2021 20:18:53

0
Ashes of Creation ücretsiz değil yalnız, p2p/aylık ödemeli

BSC Misafiri

26.12.2021 17:15:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bunlar unreal 5 ise Days gone oyunundakiler Unreal 10 motoruyla yapılmış gibi.Havanın kararması kar yağmaya başlaması ve etraftaki herşeyi biz de dahil üzerinin yavaş yavaş kar tutması.Birsure sonra açılan havanın ardından karlar eriyerek eski duruma dönmesi.Yağmur yağınca etrafta su birikintilerinin oluşması.Daha önce motorla giderken toz bulutu olan kısımlar yağmurdan sonra çamur sıçratması gibi harika efektlerle sahip.
Ashes of Creation Türler: Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, Dövüş oyunu, Nişancı oyunu Çıkış fiyatı: 0$ (Oynaması ücretsiz) Days Gone Türler: Nişancı oyunu, Hayatta kalma-korku oyunu, Çizgisellik, Adventure Çıkış fiyatı 60$ Anladın?

BSC Misafiri

26.12.2021 14:40:18

+1
Bunlar unreal 5 ise Days gone oyunundakiler Unreal 10 motoruyla yapılmış gibi.Havanın kararması kar yağmaya başlaması ve etraftaki herşeyi biz de dahil üzerinin yavaş yavaş kar tutması.Birsure sonra açılan havanın ardından karlar eriyerek eski duruma dönmesi.Yağmur yağınca etrafta su birikintilerinin oluşması.Daha önce motorla giderken toz bulutu olan kısımlar yağmurdan sonra çamur sıçratması gibi harika efektlerle sahip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız