Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Artık Minecraft Kayıtlarınızı Wii U'dan Switch'e Taşıyabileceksiniz

 
     Wii U gerek konsol olarak gerekse de oyun bazında belki çok yüksek rakamlara ulaşamadı ancak Minecraft elini attığı her platformda başarılı satış rakamlarına ulaştı. Nintendo da bu durumun farkında olacak ki her iki platformunda Minecraft oynayan oyuncular için yeni bir duyuru yaptı.
 
     Yapılan açıklamaya göre bundan böyle Wii U'daki Minecraft kayıtları Switch'e aktarılabilecek. Her iki konsolunuzu da güncel tutup internete bağlı kaldığınız sürece Wii U üzerinden kayıt dosyanızı seçip Transfer to Switch seçeneğini seçtikten sonra Switch üzerinde gelen yönlendirmeleri takip ederek kayıt dosyanızı transfer edebileceksiniz. Bu yılın başlarında Switch için çıkış yapan Minecraft için Microsoft yakın dönemde Better Together isimli bir güncelleme duyurmuştu. Bu güncellemeyle birlikte Switch oyuncuları PlayStation 4 ve PS Vita sahipleriyle oynayabilecek. Better Together güncellemesi Xbox One, mobil ve PC için aktif durumda. Ancak Switch için yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Raw Data İçin PlayStation VR Çıkış Videosu Yayınlandı LawBreakers'a Az İlgiye Rağmen Yeni İçerikler Ekleniyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız