Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham City'de Robin de Oynanabilir Olacak Mı?

Robin ile oynamak eminiz çok zevkli olacaktır

     Batman: Arkham City 21 Ekim'de piyasaya çıkıyor. Arkham Asylum'da olduğu gibi yine harika bir oyunun bizi beklediğini düşünüyoruz. Bunun yanı sıra çok daha geniş bir dünyaya sahip olacak oyunda çizgi romanlardan tanıdığımız çok önemli isimlerle de karşılaşacağız.
 
     Örneğin Catwoman'ın Batman: Arkham City'de oynanabilir karakter olarak bulunacağı, hatta kendi özel silahlarına ve araçlarına sahip olacağı açıklandı. Peki ya başka karakterler? Mesela Robin. 
 
     Batman dünyasının en ünlü karakterlerinden olan Robin hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmadı, ama bu karakterin seslendirme listesinde bulunduğuna yönelik bilgiler gelmişti. Şimdi de oyunu Bestbuy'dan satın alanların iki Challenge haritasında Robin'i oynanabilir karakter olarak yönetebilecekleri ortaya çıktı.
 
    Her ne kadar Bestbuy'dan bu bilgiler kaldırılsa da bu promosyona yönelik görüntüler oyuncuların gözünden kaçmadı. Aşağıda promosyona ait görüntüyü bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak arkhamcity Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
"3D Saints Row Maliyeti Nedeniyle İptal Edildi" Square Enix, Final Fantasy'i Wii U için Düşünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mrblack01414

13.6.2011 16:04:09

0
Evet umarım ilk oyundaki gibi olmaz şu Robin...Bende hiç sevmiyorum...

BSC Misafiri

13.6.2011 13:34:57

-1
cat woman yeter robin işe yaramaz

BSC Misafiri

13.6.2011 12:43:11

-1
aynen batmanin atnosfereini bozuyo zibidi

In Isaac We Trust

13.6.2011 12:37:16

0
Robin sanırım Tim Drake olan Robin. Robin hikayede olmaz diye düşünüyorum zaten olsa görürdük. ama şunu söyliyeyim batman arkham serisinde karakterler ortam bildiğin şu an yayınlanan mevcut bulunan modern dc evrenindeki batman çizgi romanlarındaki karakterler yani Robin aslında oyunun evreninde var gotham da filan ama arkham city de olmayacak aynı şekilde diğer baba yan karakterlerde öyle. bu arada Nightwing olursa tadından yenmez. belki üçüncü oyunda çıkabilirler ortaya oda belki. ben şu an ki durumdan memnunum batman tek yeter ama bir green arrow, nightwing filan görsek hoş olur.

waltran

13.6.2011 12:03:52

-2
Allah aşkına oyunun içinde olmasın, onlindeki challange haritalarında olabilir ama hikayede olmasın.Hiç sevmiyorum şu Robin'i.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız