Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane, Prey'in İsminin Neden Prey Olduğunu Açıkladı

 
   2006 yılında ilk olarak bizlerle buluşan Prey gayet iyi bir oyun olmuş E3 2011'de ise bu kez Bethesda tarafından 2. oyunu görmüştük. Prey 2'den uzun süre haber alamamıştık ve bir süre sonra oyunun iptali onaylanmıştı. Bethesda'nın E3 2016 sunumunda karşımıza çıkardığı yeni Prey ise ne bir devam oyunuydu ne de bir remake.
 
   Yeni Prey'in diğer oyununa benzer yönü sadece uzay istasyonunda geçmesi ve uzaylılar karşısında hayatta kalmaya çalışmamızdı. Arkane Studios yönetmeni Raphael Colantonio, GameSpot ile yaptığı röportajda da oyunun isminin bu benzerliklerle bağlantılı olduğunu belirtti ve "Prey güzel bir isim, kulağa hoş geliyor." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
   Her ne kadar pek tatmin edici bir cevap olmasa da kullanıcıların yaptığı yorumlar Prey ismi üzerinden kitleyi arttırmak olduğu yönünde.
 
   Dishonored ile tanıdığımız Arkane Studios tarafından geliştirilen Prey, 2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
arkane bethesda action aksiyon prey prey 2 bilim kurgu psikoloji
No Man's Sky'ın Frame Rate Testi Yapıldı Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (9-12 Ağustos)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.8.2016 22:04:01

0
çok güzel isimmiş admin kardeş

Ustanak

9.8.2016 18:06:50

0
İlk oyun (zamanına göre) fena sayılmazdı. Ben çok çok beğenmiştim çok şekildi boyut atlama ya da portal olayları vs vs.. İlk oyunla hikaye alakasız sanırım. Neyse çıksın bi öğreniriz, takipteyiz kendilerini

2K

9.8.2016 15:56:46

0
İlk Prey ortalama bir oyundu ve ikincisinin yıllar önce yayınlanan videosu çok beğeni almıştı, o yüzden büyük bir ilgi vardı. Bunu kullanmak istemeleri çok normal, sonuçta Prey 2 çıkıyor diye çok haberi yapıldı ve çoğu oyuncu Prey 2 videosu gelmiş yeni diye izledi. Fakat internette bir çok olumsuz yorum da mevcut, keşke ilk gösterdikleri videoda ki gibi bir oyun olsaydı diye. Bethesda güçlü bir firma Arkane başarılı bir ekip keşke adı başka olsaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız