Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ark: Survival Evolved İçin 2 Bölümden Oluşan Eklenti Paketi Duyuruldu

 
Geliştiriciliğini Studio Wildcard'ın yaptığı bağımsız yapım Ark: Survival Evolved'dan 2 bölümlük "Genesis" isimli eklenti paketi; PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Aralık ayında ise gelmesi planlanıyor.
 
ARK: Survival Evolved; Genesis eklentisiyle oyunun, Scorched Earth, Aberration ve Extinction'dan sonra, dördüncü ve beşinci ücretli eklenti paketini sunacak. Genesis'in ilk haritası; yeni karlı dağ, aktif volkan ve su biyomlarını içerecek ve her bir harita kendi yaratıklarını barındıracak. Örneğin; volkan, Lava Lizard adını taşıyan yeni bir yaratığa ev sahipliği yapıyor ve bu canavar neredeyse bir Trex büyüklüğünde olacak. 
 
Genesis ek paketinin, ilk bölümünün 2019 Aralık'ta gelmesi planlanıyor. İkinci bölümünün ise gelecek kış gelmesi planlanıyor. Oyun şu anda Steam'de % 65'lik bir indirimle satılıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz ve duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Pokemon Sword ve Shield'deki Yeni Pokemonların Sıralı Tam Listesi Yayınlandı Red Bull Player One 2019 Turnuvası Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız