Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aracınızla Hayatta Kalmaya Çalışacağınız Pacific Drive Ertelendi

 
 
Yayıncılığını Kepler Interactive ve geliştiriciliğini Ironwood Studios'un üstlendiği araç temalı hayatta kalma oyunu Pacific Drive daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024'ün başlarına ertelendi. Oyun yeni çıkış yılıyla beraber PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Erteleme hakkında geliştirici ekip çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
İlgi çekici içeriğiyle ve ortamlarıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Pacific Drive'ın geliştiricisi mevcut erteleme hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda şunları aktardı: "Bu fikri hayata geçirmek için epeydir sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Her gün yeni bir özelliği ve detayı oyuna dahil ediyoruz. Ancak bu son aşamada ekibin sağlığını ve mentalini düşünmek durumundayız. Dolayısıyla oyunun çıkış yılını 2024 yılına alıyoruz."
 
Pacific Drive temelde bir hayatta kalma oyunu. Ancak burada hayatta kalma olayı karakterimizin etrafında değil aracımızın etrafında dönüyor. Burada aracımızı kullanıyoruz ve ilginç bölgelerden geçmek durumunda kalıyoruz. Terk edilmiş araştırma tesislerinden ormanlık alanlara kadar farklı bölgeler bizleri bekliyor.
 
Oyunda bu bölgelerden geçebiliyor, kaynaklar toplayabiliyor, kaynakları aracın bagajına atabiliyor ve hayatta kalmak için aracımızla son sürat ilerliyoruz. Burada önemli olan aracın sağlığı. Aracınıza çeşitli geliştirmeler yapmak, parçalarını değiştirmek ve dayanıklılığı arttırmak oldukça önemli.
 
Son yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pacific Drive
Yakuza Serisinin Yan Oyunu için 7 Dakikalık Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Dark Souls Temalı Lies of P için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız