Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ara: History Untold Çıkış Yılı Açıklandı: Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Oxide Interactive'in üstlendiği sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold'un Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında 2024 yılında çıkış yapacağı açıklandı. Yeni fragmanla beraber duyurulan çıkış yılıyla beraber oyun Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
  
Oyunda şehir kurma hem de strateji unsurları yer alıyor
 
 
 
Ara: History Untold oyununda yeni toprakları keşfedebiliyor, sanat ve kültürü geliştirebiliyor, diplomasi olayına el atıyor ve ve şimdiye kadar bilinen en büyük hükümdar olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Oyunda hem şehir kurma hem de strateji unsurları yer alıyor. Birçok medeniyet bulunduğu oyunda her medeniyetin kendine özgü özellikleri bulunuyor ve bu özelliklerle beraber buralara hükmetmeye çalışıyorsunuz.
 
Oyunda bir yandan şehrinizi ve medeniyetinizi yükseltirken diğer taraftan medeniyetinize özgü ordular oluşturabiliyor, diğer krallıklar ile savaşabiliyor ve stratejinizi konuşturabiliyorsunuz. Tarih boyunca halkınızı rahat ettirmek için uğraşacağınız oyunda hem bilindik hem de yenilikçi oyun mekanikleri yer alıyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ara History Untold
Star Wars: Dark Forces Remaster Duyuruldu! Korku Oyunu Scorn 3 Ekim'de PS5 Konsoluna Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sonic.Storm

24.8.2023 19:24:20

+1
Chromatic aberration denen saçma sapan lens efektini niye ısrarla oyunlara koyuyorlar anlamak zor. Göz bozmaktan başka bi işe yaramıyor. Görüntüyü güzelleştirdiği de yok. Renkleri de bulanıklaştırıyor. Bir de depth of field denen alan derinliği saçmalığı var. Bu ikisi bi oyunun ayarlarında varsa ilk olarak bunları kapatıyorum. İkisi de göze zarar.

KristalTürk

24.8.2023 08:03:06

+1
Grafiklerin zaten 2015 bari şu görüntüyü bulanıklaştırmayın. Sanırım performansla ilgili bilerek yapılıyor. Ekranın belli bir kısmını ön kısmı kabul edip arka bulanıklaştırılıyor. Tamam da şehire bakıyoruz hepsi cam gibi önümüzde olmalı uzaklıkla alakalı değil ki bu. 1 arkadaki ev mi uzak oluyor yani. oynanır ama yakışmıyor şu devirde böyle oyunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız