Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apsulov: End of Gods Bu Yaz Konsollara Geliyor

 
Yayıncı Digerati ve geliştirici Angry Demon Studio, gelecekte geçen Viking korku oyunu Apsulov: End of Gods'ın bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e geleceğini duyurdu.
 
PlayStation 5 ile PlayStation 4 versiyonları kutulu olarak da satışa sunulacak ve kutulu sürüm ek olarak indirilebilir soundtrack ve sanat kitabı içerecek.
 
Apsulov: End of Gods ilk olarak Ağustos 2019'da PC (Steam) için çıkış yapmıştı ve Epic Mega Grant ile DreamHack'in En İyi Korku oyunu ödülünü almayı başardı. Türkçe altyazı desteği mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

İnsanlar tanrıların merhametini bulmak adına dünyanın yüzeyini derince kazdılar. Buldukları şey ise asla yüzeye çıkmamalıydı. Ne Midgard'da, ne de Yggdrasil'in dokuz krallığında. Şimdi onların keşfi dünyalarını yok ediyor, teknolojilerinden faydalanıyor ve gerisinde yıkım ve acılar bırakıyor. Tüm fetih ve keşifleri boyunca, bazı şeylerin gömülü kalmasının arkasında çok iyi bir sebep olduğunu göz ardı ettiler.
 
Teknoloji ve mitolojik eserlerin dünyasında, kaos insanların dünyasını ele geçiriyor. İşte bu kaos ortamında amacını ve kaderini bulacaksın.

Bu gelecekte geçen korkunç viking hikayesinde, Yggdrasil'in dünyalarını araştırmak ve açığa çıkarmak ve yüzyıllar önce toprağa gömülmüş bir esere evsahipliği yapmak için çelik ve betondan inşa edilmiş bir yapıda uyanacaksın. 
 
Apsulov: End of Gods ile mitoloji, sanat eserleri ve Yggdrasil'in dünyalarındaki sırları açığa çıkar.
 
Bu gelecekte geçen korkunç viking hikayesinde seni bekleyenler:

Birincil kişi perspektifinden korku dolu bir macera oyunu
Bilimsel kurgu ortamında geçen İskandinav Mitolojisi
Midgard ve diğer dünyalardaki yaratıklar ve çevresel etmenlerle mücadele etmeni sağlayacak çok sayıda mekanikler
4K desteği

 
Konsol versiyonları duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Flashback 2 Konsollar ve PC için Duyuruldu The Witcher 3 Yönetmeni CD Projekt RED'ten Ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız