Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple'ın Gözü Çinli Oyun Geliştiricisinde


 
     Çin gazetesi Xinhua teknoloji devlerinden Apple'ın Çinli oyun ve yazılım geliştiricisi  Handseeing Information Technology Co., Ltd'i satın almak istediğini bildirdi.
 
       Handseeing'in genel müdür yardımcısı Tian Bo'nun açıklamasına göre Apple ile görüşmeler fiyat ve diğer konular olmak üzere 2 koldan yürütülüyor. Firmanın Apple'a maliyetinin 150 milyon dolar civarında olması beklenirken Tian Bo kesin fiyat üzerinde henüz anlaşmaya varılmadığını ve Eylül öncesinde bu konu üzerinde el sıkışacaklarını söylüyor.
 
       Tian Bo'ya göre eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa iPhone ve iPad gibi popüler elektronik ürünlerinin yapımcısı Amerikalı dev Apple'ın ilk defa bir Çinli firmayı satın aldığını tanık olacağız.

      Handseeing'deki bir oyun yapımcısı da Apple'ın oyun servisi Game Center'a daha güçlü bir hazırlığı hedeflediği için firmalarını satın almak istediğini söylüyor.
 
      2005 yılında kurulan Handseeing Information Technology araştırma ve geliştirmelerini Chengdu'da sürdürüyor. Firma zengin internet uygulamaları ve özellikle online oyun konusunda uzmanlaşmıştır. Bu nedenle Handseeing'in satın alınması Apple için oldukça yararlı olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak iPad Apple iPhone Tablet PC Apple Handseeing China Çin
Okamiden'e JPop Kombinasyonu Split/Second DLC Paketleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız