Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Slash 30 Temmuz'da Switch'e Geliyor

 
 
Ratalakia Games ve Agelvik, bu hafta Switch'e aksiyon oyunu Apple Slash'ın geleceğini duyurdu. Oyun 30 Temmuz'da dijital olarak yayınlanacak.
 
Oyun hakkında
 
Uçsuz bucaksız bataklıklarda gizemli ve büyüleyici yaratıkların istilasını püskürt. Kılıcını kullanarak düşmanlarına tanrısal bir güçle saldır ve yakın dövüşlerin yaşandığı çatışmaları tecrübe et.

Yaratıcı bir şekilde tasarlanmış savaşla dolu bir maceraya atıldığın Apple Slash’da kudretli bir elma şövalyesi olarak oynuyorsun ve güçlü kılıçlarını kullanıyorsun. Yenilikçi saldırı mekaniğine sahip dönen kılıcını kullanarak bir savurmayla birden fazla beceriyi birleştir. Güçlü saldırılar gerçekleştirme amacın ile etrafı keşfettikçe bataklığa dağılmış çeşitli becerileri bulup birleştireceksin. 
 
Özellikler:
* Efsanevi kılıçlı savaşlar
* Büyüleyici yaratıklarla dost ol
* Güçlü ve yıkıcı beceriler kazan
* Uçsuz bucaksız bataklıkta özgürce dolaş
* Unutulmaz karşılaşmalar ve mücadeleler 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendoeverything macera
Ninja Gaiden: Master Collection 240 Bin Satış Rakamına Ulaştı Streets of Rage 4'ün Mr. X Nightmare DLC'si Artık Switch'te

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız