Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Arcade Oyun Abonelik Servisi Duyuruldu

 
Apple, yeni oyun abonelik servisi Apple Arcade'i duyurdu. Bu sonbaharda iOS, macOS ve tvOS cihazlar için Türkiye dahil olmak üzere 150'den fazla ülkede hizmet vermeye başlayacak.

Aboneler reklamlar veya uygulama içi satın alımlar olmadan oyunlarını oynayabilecek, aile içi 6 kişi bir aboneliği paylaşabilecek ve çevrimdışı olarak da oynayabilecek.

Apple Arcade 100'den fazla yeni oyuna sahip olacak. Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid Studios, Klei Entertainment, Konami, Lego, Mistwalker Corporation, Sega, Snowman, Ustwo Games ve daha onlarca geliştirici bu abonelik servisine oyunlar geliştirecek.

Açıklanan oyunların tamamına apple.com üzerinden göz atabilirsiniz. Aralarında 1994 yılında çıkış yapan cyberpunk bilim kurgu point-and-click macera oyunu Beneath a Steel Sky'ın devam oyunu Beyond a Steel Sky da var.  

Tanıtım videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Lord of the Rings: Gollum Konsollar ve PC için Duyuruldu Akademi Ligi'nin İlk Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor Akademi Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız