Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

App Store İndirmeleri 40 Milyarı Aştı


    Apple'ın kendi ürünleri için sunduğu uygulama marketi App Store için yeni istatistikler yayınlandı. İstatistiklerde yer alan veriler oldukça büyük rakamlar arasında geçiyor.
 
    Belirtilenlere göre Apple cihaz kullanıcıları, bugüne kadar App Store üzerinden 40 milyar kez uygulama indirdi. Bu toplam verinin en büyük kısmı ise geçtiğimiz sene yani 2012 içerisinde gerçekleşti. 2012 senesinde olan 20 milyarlık indirmenin 2 milyarı, senenin son ayı Aralık'ta gerçekleşti.
 
    Konuyla ilgili bazı örnekler paylaşan Apple'ın internet yazılım müdürü Eddy Cue, yapımcıların App Store üzerinden toplamda 7 milyar dolardan fazla kazandığını dile getirdi. Belirtilenlere göre Temple Run, geçtiğimiz sene boyunca 75 milyon kez indirildi. DragonVale ile Clash of Clans oyunlarının yapımcıları ise bir senede toplam 100 milyon dolarlık kazanç elde etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apple IPhone
Nintendo, Wii U'nun Satışlarından Memnun Pokemon Temalı Nintendo Direct Yarın Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız