Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apex Legends'ın İlk Turnuvası: Twitch Rivals Apex Legends Challenge'ın Kazananları Belli Oldu

 
      Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Elektronic Arts. tarafından 4 Şubat 2019 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Apex Legends, Battle Royal oyun kategorisinde, ilk 8 saatte 1 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyunun yakaladığı bu başarının ardından şirket, elektronik spora gözünü dikmiş durumda. Apex Legends, yakaladığı bu ivmeyi arttırmak ve sürdürmek adına Twitch TV yayıncılarıyla "Apex Legends Challenge" adında ilk resmi turnuvasını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.
 
     Twitch Rivals ve Respawn Entertainment ortaklığı ile gerçekleşecek olan Apex Legends Challenge turnuvasına 48 Twitch yayıncısı katıldı. Oluşturulan 200.000 dolarlık ödül havuzu Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerine pay edildi. Turnuvasının Kuzey Amerika etabını Ninja, KingRichard, Dizzy üçlüsü, Avrupa etabını ise Gotaga, Mickalow ve Robi’den oluşan Team Mane kazandı. 
 
     Ninja'nın takımı turnuvayı 420 puan ve 13 galibiyet ile birinci tamamlarken, ikinci olan Reids Money takımı 419 puan ve 10 galibiyet aldı. Avrupa bölgesinde birinci takım, 399 puanla Team Mane oldu. Team Mane, 339 skor ve 12 galibiyet alırken ikinci Team Nordics 312 skor ve 10 galibiyet aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
Flower PC için Çıktı IEM Katowice 2019 Ana Elemeleri'nin 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı

BSC Misafiri

15.2.2019 12:59:58

0
Amerika ayağının çoğu turunda Dizzy kurtardı arkadaşları. Hedef alma/mouse kullanımı (aim) olarak shrouddan bile iyi denilebilir bu oyun özelinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız