Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AoT: The Devil's Cartel'de Rekabetçi MP Olmayacak


     Geçtiğimiz saatlerde çıkış tarihi 29 Mart 2013 olarak duyurulan Army of Two: The Devil's Cartel için önemli bir açıklama daha yapıldı. Visceral Games'ten gelen bilgilere göre oyunda rekabetçi multiplayer modu bulunmayacak.
 
     Günümüzde hemen her oyuna eklenerek bazen oyunu daha iyi yerlere taşıyan, bazen ise oyunun kalitesinin düşmesine neden olan rekabetçi multiplayer modları, yeni Army of Two oyununda bulunmayacak. Geliştirici ekip bu durumu şöyle açıklıyor:
 
"Oyunda rekabetçi multiplayer modları bulunmayacak. Biz geri adım atarak, oyunda daha yoğun bir co-op modu sunmayı hedefledik. Bu bize göre bir mantık seçimiydi ve bu modlar olmadan oyunun senaryo modunun kalitesinin 2 katına çıkacağını düşünüyoruz."
 
     Bunun yerinde bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Co-op moduyla ön plana çıkan bir yapımda, bu tarafa daha fazla önem gösterilmesi, oyunun kalitesini artıracaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
army of two army of the the devil's cartel visceral ea ea games ps3 xbox 360
XCOM'un Kolay Modu Daha da Kolaylaştırıldı Wii U'nun Amerika Reklam Videosu Gösterildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Army of Two: The Devil's Cartel
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız