Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 1800'ü 1 Hafta Boyunca Ücretsiz Oynayabilirsiniz

 
 
Ubisoft'un gerçek zamanlı şehir kurma strateji oyunu Anno 1800 önümüzdeki 1 hafta boyunca ücretsiz. 26 Şubat 2019 tarihinde yayınlanan Anno 1800 yılın en başarılı strateji oyunlarından birisi ve serinin en hızlı satan oyunu.
 
Yarından itibaren yani 11 Aralık - 18 Aralık tarihleri arasında oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun ne yazık ki sizin olmuyor ama denemek isteyenler için gayet güzel bir fırsat. 
 
Buraya tıklayarak resmi sayfaya ulaşabilirsiniz. Resmi sayfaya ulaştıktan sonra oyunu hangi launcherdan oynayacağınızı seçerek indirmeye başlayabilirsiniz. Epic Games veya Ubisoft Launcher üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun bu süreçte %55'lik bir indirime sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Anno Anno 1800 şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Ubisoft
Cyberpunk ve Diablo Karışımı MMORPG Oyun "Corepunk" Duyuruldu Resident Evil 3 Remake, Eski Platinum Games CEO'sunun Kurduğu Yeni Stüdyo Tarafından Geliştiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anno 1800
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız