Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anime Tarzı Rol Yapma Oyunu Mato Anomalies Duyuruldu

 
 
Yayıncı Prime Matter ve Shanghai merkezli geliştirici Arrowiz, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için anime tarzı gizem rol yapma oyunu Mato Anomalies'ı duyurdu. Oyun Dünya çapında 2023 yılında 39,99 dolardan çıkış yapacak. İngilizce ve Japonca seslendirmenin yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Japonca alt yazı seçeneklerine sahip olacak. Oyun süresinin 40 saatin üzerinde olduğu söyleniyor.
 
Arrowiz CEO'su Horace Xiong bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Son iki yıldır üzerinde çalıştığımız oyunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Yaratıcı ekibimiz ve tutkulu tasarımcılarımız tarafından hayata geçirilen Mato Anomalies, derin bir hikayeyi ve dünyayı oyunculara sunacak. Dış ortaklar da dahil olmak üzere 50'den fazla çalışan bu projeye katıldı. ” 
 
Mato Anomalies'te oyuncular Eski Şanghay şehrinin neo-fütürist bir versiyonunda maceraya çıkıyor. Şehirdeki tuhaf olayları araştır ve duvarların ardındaki sırları açığa çıkar. Anime tarzındaki bu RYO deneyiminde esrarengiz beklenmedik kahramanlarımıza katıl. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma oyunu macera hikaye Mato Anomalies
Nintendo, Animasyon ve Çizim Ekibi Dynamo Pictures'ı Satın Alıyor Switch OLED'in Splatoon 3 Special Edition Modeli 26 Ağustos'ta Satışta

mehmetalpertr

15.7.2022 21:53:53

0
Steam'den istek listesine attım. Dur bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız