Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing Satışları Nintendoyu Dahi Şaşırttı

 
   Nintendo 3DS donanımsal olarak geçtiğimiz günlerde Japonya'da PlayStation 3'ün toplam satış rakamlarını aşarak, ülkede ne kadar popüler olduğunu kanıtladı. Ancak sadece donanımsal olarak değil; Nintendo 3DS oyunlarıyla da milyonlara ulaşıyor.

   Japonya çıkışını 2 ay önce gerçekleştiren La Fontaine masallarından fırlamış hayat simulasyon oyunu Animal Crossing: New Leaf, bugüne kadar 2 milyonluk satış barajını aşmayı başardı. Bu başarı sanırız Nintendo cephesinden de beklenmiyordu zira Nintendo başkanı Satoru Iwata, The Nikkei'ye verdiği röportajda bu yoğun ilgi karşısında "şaşakaldıklarını" belirtti. Mevcut hayranları yanı sıra son dönemde büyük artış gösteren sosyal oyunculuk ve bayan oyuncuların da etkisiyle oyunun daha çok satması bekleniyor.

   Japonya'da çıktığında kutulu satışların yoğunluğu, Nintendo'yu ayrıca dijital market eShop üzerinden de oyunu satmaya itmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews animal crossing animal crossing 3ds japonya nintendo nintendo 3ds amerika avrupa hayat simulasyon oyunu
Insane İçin Görüşmeler Sürüyor BioShock: Infinite Kaç Disk Olacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Leaf
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız