Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anima: Song from the Abyss PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Anima Project, aksiyon RPG Anima: Song from the Abyss'i PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Anima: Song from the Abyss, Anima: Beyond Fantasy masa oyununu temel alan bir üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu. Gerçek zamanlı savaşlar, kontrol edilebilir iki farklı karakter, birden fazla sona sahip derin bir hikaye, keşfedilmeyi bekleyen gizemlerle dolu bir açık dünya, epik boss savaşları ve çok daha fazlasını sunacak.
 
Anima: Song from the Abyss, Anima video oyun serisindeki dördüncü oyun olacak. Bundan önceki oyunlar Anima: Ark of Sinners 2011'de Wii için; Anima: Gate of Memories 2016'da PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux için; Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles 2018'de bir önceki oyunla aynı platformlar için çıktı.

Yeni oyundan ilk ekran görüntüleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anima: Song from the Abyss Anima Project aksiyon RPG PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Nintendo Başkanı Joy-Con Drift Sorunu için Özür Diledi Aksiyon Macera Roguelike Oyunu UnderMine Ağustos'ta Erken Erişimden Çıkacak

BSC Misafiri

2.7.2020 10:45:21

0
Tam benlik oyun .takipteyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anima: Song from the Abyss ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız