Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Android'ler Dünyamızı Ele Geçirmeye Hazırlanıyor

Google mobil pazardaki gücünü gün geçtikçe arttırıyor

     Google'ın mobil işletim sistemi Android gün geçtikçe daha büyük ilgi görmeye başlıyor. Android bu gidişle dünyamızı ele geçirecek diyebiliriz. Google'ın başkan yardımcısı Andy Rubin her gün bu işletim sistemini kullanan 500.000 cihazın aktif olduğunu açıkladı.
 
    Geçen ayki verilere baktığımızda ise bu rakam günde 400.000 olarak görülüyordu. Yani haftalık %4.4'lük bir büyüme söz konusu. Ayrıca Android Aralık ayından bugüne kadar ise performansını ikiye katlamış. Bu yükseliş gerçekten de takdir edilmeye değer.
 
     Bunların yanı sıra Google'ın açıklamasına göre geçen ay aktif olarak Android işletim sistemi kullanan cihazların sayısı 100 milyonu aştı.
 
     Android işletim sisteminin mobil cihazlarda kullanılmasının oyun sektörüne de etkisi büyük. DS ve PSP'nin pazarını yavaş yavaş ele geçirmeye başlayan Android el konsolları pazarının da büyük bir rakibi olacak gibi görünüyor. Bakalım 3DS ve PS Vita taşınabilir oyun sektöründe konsolların gücünü tekrar arttırabilecekler mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Android Google Mobile Mobil
RE: The Mercenaries 3D'in Reklamları Karşınızda World of Warcraft'a Yeni Üyelik Sistemi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fatal1ty.

29.6.2011 11:58:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Android vita veya yeni çıkan çıkacak el sonsollarının yerine geçemeez.Belki eğlenceli oyun oyntabilir fakat ben androidde killzone uncharted god of war pokemon gibi exc oyunları göremem.Zaten her oyun bir yere kadar dokunmatik oynanıyor.Şimdi gidipte pokemonu veya god of war ı full dokunmatik tuş olmayan bir panelde kimse oynamaya kalkışmasın.
Her ne kadar öyle düşünsen de PC ve konsolları tarihin tozlu sayfalarına göndericek olan teknoloji budur. Küçümsemesen iyi olur. Teknoloji her gün gelişiyor.

St Batuhan

29.6.2011 09:08:03

0
Eh PS Phone olan Xperia Play boşuna çıkmadı Misafir Arkadaşım. Android Platformunda güçlü gelişmeler var ama PS Vita da gayet sağlam. Sonuçta karlı çıkan aslında Sony :) Her 2 tarafa da güzel ürünler verip yol alıyor :) Bu arada ben odamda ekstra yatak hazırladım bile küçük android dostlarımıza, bence karşılık vermeyin sizde uygulayın .p'd

BSC Misafiri

28.6.2011 23:26:31

+1
Android vita veya yeni çıkan çıkacak el sonsollarının yerine geçemeez.Belki eğlenceli oyun oyntabilir fakat ben androidde killzone uncharted god of war pokemon gibi exc oyunları göremem.Zaten her oyun bir yere kadar dokunmatik oynanıyor.Şimdi gidipte pokemonu veya god of war ı full dokunmatik tuş olmayan bir panelde kimse oynamaya kalkışmasın.

Ali_80

28.6.2011 23:23:43

0
Adamlar güzel yapmışlar ama.Motorola Atrix 4g deki sürümde güzel olmuş.Android market dopdolu zaten :)Binlerce uygulama.Hareketli temalar,duvar kağıtları. Ücretsiz olmasına rağmen mükemmel...

avatar78

28.6.2011 23:05:16

-1
Belki olur da vita'ya ve 3ds'ye android desteği gelir. Belli mi olur?

BSC Misafiri

28.6.2011 22:35:24

+2
Nokia'yi batmanin esigine getiren Android...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız