Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ancient Weapon Holly 8 Mart'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor

 
 
Yayıncı ve geliştirici ACQUIRE ve Aniplex, Rogue benzeri aksiyon oyunu Ancient Weapon Holly'nin 8 Mart'ta PlayStation 5, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Ardından daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 için çıkış yapacağını da belirtti.
 
İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi ve Lehçe dil seçeneklerini destekleyecek. Ek olarak şu anda PC için bir demo mevcut.
İnsanlığın çöküşüne neden olma potansiyeli nedeniyle bir labirentin derinliklerine mühürlenmiş insansı bir silah olan Holly, binlerce yıla yayılan bir uykudan uyandıktan sonra insanlardan intikam almaya yemin ediyor.

Çalınan gücün kaynağı olan sunağı koruduğunuz, gerilim dolu, rogue benzeri bir aksiyon oyununu deneyimleyin. Yolunuzu kapatan kapıları yok edin ve aşamaları temizlemeyi hedefleyin. Holly'yi geliştirmek için edindiğiniz sihirli taşları kullanın ve stratejilerinizi derinleştirmek için mücadele edin.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ancient Weapon Holly PC PlayStation 5 Switch PC
GTA: Vice City'nin Nextgen Modu için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı RPG WitchSpring R, PS5 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız