Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ancestors: The Humankind Odyssey Oynanış Videosu ve Rage 2 Fragmanı The Game Awards 2018'de

 
Panache Digital Games, Ancestors: The Humankind Odyssey için ilk oynanış videosunun The Game Awards 2018 etkinliğinde yayınlanacağını duyurdu.
 
Assassin's Creed, Assassin's Creed II ve Assassin's Creed: Brotherhood oyunlarının kreatif direktörü Patrice Désilets önderliğinde Panache Digital Games tarafından geliştirilen Ancestors: The Humankind Odyssey 10 milyon ile 2 milyon yıl öncesinde geçecek üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu ve ilk insanlığın hikayesine odaklanacak.
 
Ayrıca Bethesda Softworks açık dünya FPS oyunu Rage 2 için yeni fragmanının The Game Awards 2018 etkinliğinde yayınlanacağını duyurdu. Rage 2, ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
The Game Awards 7 Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Etkinlikte 10'dan fazla yeni oyun duyurusu yapılacak, artı daha önce duyurulan oyunlar ile ilgili de yeni haberler paylaşılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ancestors: The Humankind Odyssey Panache Digital Games Patrice Désilets
Just Cause 4 Çıkış Fragmanı Xenon Valkyrie+ Switch için 1 Ocak 2019'da Çıkacak

BSC Misafiri

4.12.2018 16:46:29

0
sonunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ancestors: The Humankind Odyssey
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız