Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amerikada 50 Milyonluk Wii Müşteri Potansiyeli Var

Peki nasıl ? Özellikle hardcore oyuncuların ağır eleştirilerine maruz kalan Wii piyasayı yeniden nasıl alevlendirecek, bekleyip görelim.
    Fiyat indirimi baklasını ağzından TGS 09'da çıkaran Nintendo'nun Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, indiriminin planlanan bir uygulama olduğunu; Sony ve Microsoft'un yaptığı fiyat indirimlerine cevap niteliğinde bir hareket olmadığını dile getirdi.
 
    Yaklaşan yılbaşı tatil sezonu ile hareketlenecek olan marketlerde müşterilere zaten daha ucuz bir Nintendo Wii planladıklarını  belirten Aime; Wii Fit Plus ve New Super Mario Bros Wii çıkışına yakın bir zamanda yapacakları fiyat indirimi ile müşterilere daha kolay ulaşmaya çalıştıklarını açıkladı.
 
    Bundan daha ilginci ise; Nintendo'nun, Amerika'da  bu nesil bitmeden  50 milyon müşteriye ulaşmayı hedefledikleri açıklaması. Nintendo Wii çıkışı ile birlikte dünyadaki oyuncu kitlesi nüfusunu genişletmeye  ve  endüstriye daha fazla müşteri çekmeye çalıştıklarını açıklayan Aime; geçen 34 ay sonunda diğer konsollardan daha fazla ( Amerika'da 21 milyonun üzerinde olan Wii satışı, tüm dünyada 50 milyonun üzerinde...) Wii ve 100 milyonun üzerinde Nintendo DS satmalarına rağmen hala ulaşılması gereken geniş bir kitle olduğunu vurguladı.
 
    Sadece Amerika'da, en az 50 milyon Wii satış rakamına ulaşmayı hedefleyen Nintendo'nun bu rakamlara ulaşıp ulaşamayacağını ise zaman değil konsolun oyunlarla göstereceği performansıda belirleyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo wii reggie fils-aime 50 milyon satış hedef
Yeni Napoleon : Total War ve Warpath Resimleri "Rekor Kıracak Bir Call of Duty Oyunu Geliyor"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız