Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Yeni CEO'su Oyun Yapmaya Devam Edeceklerini Belirtiyor

 
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos bu yaz CEO görevinden ayrılacak ve onun yerine şu anda Amazon Web Services CEO'su Andy Jassy gelecek.

Bloomberg'in haberine göre Andy Jassy çalışanlara gönderdiği mailde şirketin video oyun departmanı hakkında yorumda bulundu.

Oyun yapmaya bağlılıklarını sürdüreceklerini belirtti.
 
"Bazı işletmeler ilk yılında yükselişe geçer, diğerlerinin ise çok yıllar alır. Amazon Game Studios ile henüz istikrarlı bir şekilde başarı yakalayamadık. Dişimizi sıkarsak başarılı olacağımıza inanıyorum."
 
"Bir an önce başarıya ulaşmak elbette çok daha az stresli ancak daha uzun sürdüğünde genellikle daha tatlı olur. Neyin en önemli olduğuna odaklanmaya devam edersek ekibin başarıya ulaşacağına inanıyorum."
 
Bloomberg'in geçtiğimiz hafta yaptığı haberde Amazon Game Studios'a yıllık 500 milyon dolar bütçe ayrıldığını ve şirketin oyun bölümünde teşvik eksikliği, Lumberyard oyun motoruyla ilgili sıkıntılar ve kadın çalışanların erkek meslektaşları ile aynı fırsatlara sahip olmaması gibi sorunlar olduğunu öğrenmiştik. İki iptal edilen proje Breakaway ve Crucible'dan sonra iki MMO oyunu New World ve The Lord of the Rings geliştirilmeye devam ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bloomberg
Definitely Not Fried Chicken Uyuşturucu İmparatorluğu Kuracağınız Bir İşletme Yönetimi Oyunu Bloober Team Yeni Büyük Projesi Üzerinde Çalışıyor

BSC Misafiri

4.2.2021 10:46:02

0
Vizyon güzel ama başarı için sadece vizyon değil ayakları yere basan günümüz trendini takip eden hamleler kazandırır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız