Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir

 
 
Amazon şirketinin sunduğu açık dünya aksiyon rol yapma oyunu New World konsollara gelebilir. Bu detaylar New World: Aeternum sponsorlu içeriğinin PlayStation mağazasında görünmesinin ardından geliyor.
 
Aeternum yaz oyunları etkinliğinde tanıtılacak
 
 
 
Sponsorlu içeriği tespit eden bir Reddit kullanıcısı, gönderiye tıkladığında bir hata mesajı verildiğini ve içeriğin kısa süre sonra kaldırıldığını belirtiyor. Aeternum, Amazon'un New World oyununda yer alan bir adanın ana konumu olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere devasa çok oyunculu yapım Eylül 2021'de sadece PC için piyasaya sürüldü ve ilk genişletmesini ise geçtiğimiz Ekim ayında aldı.
 
PlayStation mağazası üzerinde çıkan sponsorlu yani reklam içeriği kısa süre içerisinde kaldırılmasına rağmen ilerleyen süreçte konsollara çıkış yapacağı anlamına da gelebiliyor. Bazı durumlarda bu tarz hatalar olabiliyor ve sonrasında o platforma çıkışını gerçekleştirebiliyor.
 
Öte yandan New World: Aeternum, Summer Game Fest etkinliğinde tanıtılacak ve daha fazla detaya sahip olabileceğiz. Aynı zamanda oyunun konsollara çıkıp çıkmayacağını da bu kapsamda öğrenebileceğiz. Canlı yayın sunumu 8 Haziran tarihinde TSİ 00:00'da YouTube, Twitch ve daha fazla platformdan izlenebilecek. Etkinlik ayrıca 2 saat sürecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız