Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Yeni Oyun Stüdyosu için Rainbow Six Siege Geliştiricilerini Bünyesine Kattı

 
Amazon Games, yeni oyun geliştirme stüdyosunu Kanada'nın Montreal şehrinde açtığını duyurdu.

Stüdyonun kurucu üyeleri arasında Rainbow Six Seige'in ana ekibe mensup olan endüstri devleri Lou Bouchard (üretim başkanı), Xavier Marquis (yaratıcı yönetmen), Alexandre Remy (ürün başkanı) ve Romain Rimkoh (içerik yönetmeni) bulunuyor.  

Stüdyo AAA oyunlar yapmaya odaklanacak ve üzerinde çalıştıkları ilk oyun online multiplayer türünde.
 
Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann "Montreal'in zengin yaratıcı yetenek cevheri; geliştirme ve yayın ekibimizi oluşturmaya devam etmemizde değerli bir kaynak olacaktır. Yeni Montreal stüdyomuzdaki yetenekli ve deneyimli ekibimiz, sınıfının en iyisi olan çevrimiçi oyunları yaratmaya olan kararlılığımızı paylaşıyor ve engin ve topluluk odaklı çoklu oyunculu deneyimler inşa etmek için beraberlerinde zengin bir bilgi birikimi ve tutku getiriyorlar. Ekiplerini büyütüp, ilk projelerini geliştirirken müşteriler için yaratacakları şeyleri görmeyi iple çekiyorum." dedi.
 
Yaratıcı yönetmen Xavier Marquis; "Seige ile 8 yıllık deneyimimizle yeni bir sayfa açma konusunda heyecanlıyız. Çok oyunculu platformda tamamen eşsiz bir deneyim yaratmanın yaratıcı özgürlüğü bizi heyecanlandırıyor. İlk görüşmelerimizden itibaren Amazon Games ile ve onların oyun oynamaya olan yaklaşımı, bilgi birikimi, uzmanlığı ve sağladıkları teknoloji sayesinde aramızda gerçek bir bağ hissettik. Bu oldukça gurur verici ve onlarla bir stüdyo kurmak için daha heyecanlı olamazdık." diye belitti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Six Days in Fallujah Oynanış Fragmanı Monster Hunter Rise İnceleme Puanları

aykut291

24.3.2021 12:07:47

0
Online çöplüğüne yeni bir firma yani anlaşılan.İlgimi çekmedi yeter artık Online gına geldi adam akıllı hikayesi sunumu iyi olan Oyunlar istiyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız