Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Prime'ın aylık ücreti 7.90 TL'den 39 TL'ye yükseldi!

 
 
Amazon tarafından kullanıcılara sunulan Prime hizmetine zam geldi. Aylık 7.90 TL ücret ödediğimiz hizmetin fiyatı artık 39 TL'lik bir fiyata ulaştı. Yüzde 400'lük bir zamla beraber karşımıza çıkan bu hizmeti artık 39 TL'den kullanabileceğiz. 
 
Amazon, mail aracılığıyla kullanıcıları bilgilendirdi
 
 
 
Amazon aracılığıyla kullanıcılara sunulan Prime hizmeti içerisinde birçok avantaj yer alıyor. Prime Gaming ile aylık olarak birçok oyun içi aksesuar ve paket kazanabiliyor, Prime Video ile beraber film ve dizilere ulaşabiliyor ve daha fazla avantajı bu kapsamda elde edebiliyoruz. Bu hizmet bugün itibarıyla zamlandı ve bu zam haberi mail aracılığıyla kullanıcılara ulaştı.
 
Mail içeriğinde şu detaylar yer alıyor: "Amazon Prime üyesi olduğunuz için teşekkürler. Sizi, üyeliğinizde yapılacak bir değişiklikle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.

25 Nisan itibarıyla Prime üyeliğinin fiyatını ayda 39 TL olarak güncelliyoruz. Mevcut üyemiz olarak, sizin için yeni fiyat 25 Mayıs'tan sonraki ilk fatura döneminizden itibaren geçerli olacak."
 
Peki siz bu zam hakkında neler düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
amazon amazon prime servis
Dead Island 2 ilk üç günde 1 milyon satış rakamını aştı! Çevrimiçi nişancı aksiyon oyunu Gunfire Reborn Playstation konsollarına geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2023 23:34:06

0
aramızda amazonun sadece video hizmeti olduğunu sanan akıllıları gördüğümüz yorumlar dolmuş. adamların beleşe verdikleri oyun içerikleri ve oyunlar ile alışveriş indirimleri zaten fiyatının kat kat üstündeydi. artık son zamanlarda video hizmeti de eskisinden daha hızlı bir şekilde toparlıyor. bu fiyata tüm bu hizmetleri babam vermez.

BSC Misafiri

25.4.2023 21:53:46

0
Exxen ve Netflix daha pahalı diyen arkadaş amazon prime izleme içeriklerinde izlenecek bir şey yok alooo izlenecek bir şey yok!

arnavut_efe

25.4.2023 14:48:22

0
Sana kefil olduk iş, ekmek verdik seninle arkadaşlık ettik kıyak arkadaşmışsın helal olsun.Sana güvendik, inandık delikanlı sandık kıyak delikanlıymışsın helal olsun. Abi dedik bağrımıza bastık kıyak abiymişsin helal olsun. Hatta seni bi baba gibi sevmiştim, helal olsun! Hepimizi arkadan vurdun, helal olsun.

Philipp_Plein

25.4.2023 14:41:36

0
Anormal ucuz fiyata satıyorlardı olması gereken makul fiyata çekmişler. Exxen ve Netflix daha pahalı amazon yine insaflı davranmış.

Dhalsim

25.4.2023 13:35:08

+3
ülke batmış daha bence diyo

Yanfo

25.4.2023 13:26:30

+2
19.90 olmalıydı bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amazon Prime Gaming
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız