Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Game Studios'ta Düzinelerce Kişinin İşine Son Verildi

 
Kotaku'dan Jason Schreier'ın haberine göre, Amazon Game Studios E3 haftasında düzinelerce kişinin işine son verdi ve ayrıca birden fazla projesini de iptal etti.

Amazon temsilcisi Kotaku'ya şu açıklamayı yaptı:
 
"Amazon Game Studios şu anda geliştirilen New World, Crucible oyunlarına ve henüz duyurulmamış yeni projelere öncelik vermek için ekiplerimizden bazılarını yeniden düzenliyor."
 
"Bu hamleler, kaynaklarımızı değişen ve uzun vadeli önceliklere uyacak şekilde ayarladığımız işletme planlaması döngülerinin bir sonucudur. Bu değişikliklerden etkilenen tüm personellerle Amazon'da yeni roller bulmalarına yardımcı olmak için yakından çalışıyoruz. Amazon oyunlara kendini son derece adamıştır ve Amazon Game Studios, Twitch, Twitch Prime, AWS, perakende iş alanlarımız ve Amazon içindeki diğer alanlara yoğun bir şekilde yatırım yapmaya devam etmektedir."
 
Kotaku, Amazon Game Studios'ta işten çıkarılan personellerin Amazon içinde yeni bir iş bulmak için 60 günlerinin olduğunu ve eğer uygun bir pozisyon bulamadıkları takdirde tazminatlarını alarak gönderileceklerini belirtiyor.  
 
Amazon Game Studios; Kim Swift, Clint Hocking, Left 4 Dead 2 proje lideri Tom Leonard ve Guild Wars 2 bas tasarımcısı Eric Flannum gibi önemli isimleri kadrosuna katarak oyun sektörüne hızlı bir giriş yapmaya çalıştı. Fakat şu ana kadar gösterecek pek bir şey ortaya çıkmadı ve Swift ile Hocking o zamandan bu yana başka şeylere geçti. 2016 yılının başlarında piyasaya sürülen video oyun motoru Amazon Lumberyard da geliştiricilerin pek ilgisini çekmedi. Amazon Game Studios şu anda Crucible ve New World oyunları ve raporlara göre yeni bir oyun streaming servisi üzerinde çalışıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku
Cyberpunk 2077 E3 2019 Oynanış Videosu PAX West'te Yayınlanacak Red Dead Redemption 2 Soundtrack Albümü 12 Temmuz'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2019 12:30:41

0
İşten çıkarmayı anlarım ama bunu E3 denk getirip arada kaynatmaya çabalamak baya ağır laflar hakediyor.

BSC Misafiri

18.6.2019 11:52:08

+1
Mağdur edildik... İşimizi geri istiyoruz, Jeff Bezos u tanıyan veya cep tel bilen biri bana ulaşabilirse iyi olur.

TheNewAtilla

17.6.2019 20:44:42

0
Pehh. Dünyanın en zengin adamısın yapılan vizyonsuzluğa bak

Geldimmigordun

17.6.2019 16:46:41

0
Hani lumberjack motorlu oyunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız