Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Allods Online'dan F2P Sistemine İlginç Bir Çözüm


    Free to Play dendiğinde artık oyuncuların büyük bir kısmı korkar hale geldi. Oyuncu kitlesi bir yana, sunulan ücretli içerikler de çoğu oyuncuyu F2P oyunlardan uzaklaştırdı. Popüler MMO-RPG oyunu Allods Online'dan F2P sistemine ilginç bir çözüm sunuldu.
 
    Oyunun sunuculuğunu yapan gPotato, aylık ödemeli özel bir sunucu çıkardı. Aylık 10 euroluk bir fiyat ödeyerek ulaşabileceğiniz sunucularda bütün oyuncular teknik anlamda eşit durumda. Zira Allods Online'ın yeni sunucusunda bir mikro ödeme marketi bulunmuyor. Normalde gerçek parayla satılan bütün eşyalar, bu sunucuya özel olarak oyun parasıyla satılıyor. gPotato, bu sunucunun reklamını, "No Pay to Win, just skill" mottosuyla yapıyor.
 
    Bu sistem Allods Online'da ne kadar iş yapar bilemiyoruz fakat aylık ödemeli sistemden Free to Play'e geçecek oyunlar için güzel bir çözüm önerisi gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC gpotato mail.ru f2p mmorpg
BioShock: Infinite DLC'leri Ne Zaman Çıkacak? Titanfall'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2015 15:01:20

0
Açıkçası Allods Online kötü bir oyun değil sadece bilinçsizce yönlendirilen bir oyun. Sizce bir MMORPG'de en üstün noktaya gelmek için ne kadar para harcamanız gerekir ? en iyinin en iyisi olmak Allods Online'da 20-30 BİN TÜRK LİRASI demektir. Güncel raidleri yapıp geri kalmamanız için ise en az 500 ila 1000 lira arası bir fiyat bayılmanız gerekiyor.

trkrap

7.10.2013 11:26:58

0
Kesinlikle F2P insanları kaçırır oldu. Hele ki Allods Online gibi oyunlarda 2000tl ve üzeri para harcamadan adını duyurmak için 7/24 oynaman falan lazım oyunu. Ve ayrıca diyorum ki Allods Online aylık 10 euro hakeden bir oyun değil, üstünü tamamlar adam akılı oyunlar oynarım. Runescape bile yanında cennet kalıyor. Giderim WoW oynarım -Ne de olsa Allods'u Türkiye'ye getirdiklerinde ücretsiz WoW olarak tanıkmışlardı, ilk etkinliklerine gitmiştim adeks'teki-

CrazyToonz

6.10.2013 21:30:58

-1
20 yıllık haber, günaydın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Allods Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız