Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens Hayranları için Geliştirilen Dark Descent'in Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment geliştiriciliğini Tindalos Interactive ekibinin üstlendiği gerçek zamanlı strateji oyunu Aliens: Dark Descent için resmi hikaye fragmanı yayınlandı. Hikaye fragmanı içerisinde çeşitli sinematikler, karakterler arası konuşmalar, aksiyon anları ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Aliens: Dark Descent ne zaman geliyor?
 
 
 
İkonik Alien serisinin temelini bizlere sunmayı hedefleyen ekip tabanlı, tek oyunculu aksiyon strateji deneyimi Aliens: Dark Descent, 20 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Lethe gezegeninde baş gösteren yeni ve korkunç bir Xenomorph salgınını durdurmak için ekibimizi gerçek zamanlı olarak yönetebiliyor ve hayatta kalmak için elimizden geleni yapıyoruz.
 
Ölümün kalıcı olduğu yapımda biz oyuncular çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü yaptığımız her hamle sonrası ekibimizden birini kalıcı olarak kaybedebilir ve eksik bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliriz. Çok çeşitli ve karanlık alanlara ilerlediğimiz oyunda taktik ve plan yapmak oldukça önemli.
 
Aliens: Dark Descent şu anda ön siparişlere açık durumda. Oyun Steam ve Epic Games üzerinde 550,00 TL, Xbox ve Playstation mağazasında ise 700 TL'den satışta.
 
İşte hikaye fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aliens Dark Descent
Marvel's Spider-Man 2'nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Beklenenden Ucuz Forza Motorsport'un Kariyer Modu Neler Sunacak? İlk Bakış Atıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız