Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Blackout Geliştirilen Tek Alien Oyunu Değil

 
Mobil korku oyunu Alien: Blackout'un duyurusu hayranların büyük bir kısmını hayal kırıklığına uğrattı ancak şu anda geliştirilen tek Alien oyunu bu değil.
 
FoxNext Games, Alien: Blackout'un basın bülteninde yaptığı açıklamada: "Cold Iron Studios, ayrıca konsollar ve PC için Alien sinematik evreninde geçecek devasa çok oyunculu çevrimiçi nişancı oyunu üzerinde çalışıyor." dedi. Bu oyun hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
Ellen Ripley'nin kızı olan Amanda Ripley karakterini Alien: Isolation'da kontrol etmiştik ve şimdi de Alien: Blackout da kontrol edeceğiz. FoxNext Games basın bülteninde Amanda Ripley'nin hikayesini içerecek daha fazla başlığın olacağını işaret etti. "Bu yıl, eleştirmenler tarafından beğeni toplayan Alien: Isolation video oyunu hayranları, Ellen Ripley'nin kızı Amanda ile Isolation'dan sonraki olayları konu alacak yeni bir maceraya davet ediliyor. 20th Century Fox, Alien evrendeki bu destansı bölümü hayata geçirmek için çok çeşitli hikaye anlatıcıları ve yenilikçi kişilerle ile beraber çalışıyor ve Amanda Ripley'in hikayesinde daha da fazla başlık çok yakında duyurulacak."
Alien resmi twitter hesabı da #ReadPlayWATCH #AmandaRipley etiketlerini kullanarak halen gelecek daha çok şey olduğunu belirtti.
 
Alien: Blackout'un detaylarına, ekran görüntülerine ve ilk fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech
Eski IGN Editörü The Last of Us Part II'nin 2019'da Çıkacağını Duymuş Square Enix Final Fantasy Dijital Kart Oyunu için Bandai Namco NES Oyunları için Marka Tescili Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-CBF2C2786

8.1.2019 18:50:01

0
Alien Isolation ne oyundu bee.oyunun skorları da fena değildi.Creative Assembly niye bıraktı ki devam oyunu geliştirmeyi? Para herşey mi diyecem de, maalesef öyle.Bu arada bok gibi strateji oyunları oyunları yapıyorsun CA.

LynxPR

8.1.2019 14:46:25

+2
İyi de bu daha kötü haber.Kim ne yapsın multi Alien'ı ? Isolation 2 or gtfo !

kollaps

8.1.2019 13:58:49

+1
bir alien mmo oyunumuz eksikti zaten o da çıkarsa tam olacak.

mementopolis

8.1.2019 13:52:52

0
Nisanci oyunundan bana ne yaw ... Amanda Amanda kimler gelmis :D Amanda Ripley 'li yeni bir oyun bekliyorum sadece.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız