Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alex Kidd, Golden Axe Ve Dahası Xbox 360 Yolunda


   Avrupa yazılım derecelendirme grubu PEGI, Sega Master System'in unutulmaz oyunları Alex Kidd in Miracle World, Golden Axe, Golden Axe 3, Super Hang-On, Wonder Boy in Monster Land, Monster World 4, Streets of Rage ve Streets of Rage 3'ü, Xbox Live Arcade için derecelendirmeye aldı.
 
  Golden Axe zaten XBLA için çıkmıştı ancak Avrupa marketinde yer etmemişti. Gelen haberlerde SEGA'nın diğer değerli klasikleri Jet Set Radio, Shenmue ve Skies of Arcadie'nin HD olarak geleceği söylentileri dolaşıyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG xbox 360 xbox live arcade xbla achievement gamerscore microsoft sega alex the kidd street of rage golden axe jet set radio skies of arcadie shenmue
PS3'ün Devasa Battlefield 3 Yaması Yayınlandı Angry Birds Yapımcısı Futuremark'ı Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

28.3.2012 03:37:19

0
Eski güzel günlerdi o dönem ilerlemeli dediğimiz oyunlar boldu hane şimdi bile Super Nintendo ,Sega Master System veya Amiga500 emulatör ile oynamaya başlasanız sabahı edersiniz başında

farel82

27.3.2012 17:14:38

-1
( Alex Kidd ) ahh ahh çocukluğumun oyunu sega master 2 almıştı babam tek oyunum buydu saatlerce oynasamda hiç sıkılmazdım taki eski kadıköy deki bit pazarını keşfedene kadar sonra diyer oyunlarım olduu :))

ps4

27.3.2012 13:07:49

0
Mükemmel bir haber kardeşlerim HD"leri geliyor ve illada birdaha bitirin beni diyor:D seri çok sevindim çok anlatamam Rayman hd"xbla çoktan çıktı bile bunun arkası gelir diyorum ve bu olayı düşünen oyun yapımcılarını ayakta alkışlıyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız