Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake İçin İndirilebilir İçerik Gelecek

Remedy'nin oldukça uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve Xbox 360'ın 2010'daki en iyi oyunlarından birisi olması beklenen Alan Wake'in indirilebilir içeriklerinin de geleceği açıklandı.
 
Alan Wake'in yaratıcısı ve senaryo yazarı olan Sam Lake ana oyunun çıkmasının ardından bölümler halinde ve mantıksal bir düzlemde senaryoyu devam ettireceklerini söyledi.
 
TV dizilerindeki gibi sürükleyici bir öyküye sahip olacak Alan Wake hakkında Microsoft'tan Robbie Bach ise oldukça iddialı sözlerle bahsetti.
 
Bach Alan Wake'in "TV dizisi Lost, Stephen King'in bir kitabı veya David Lynch tarafından yönetilmiş bir film gibi" olacağını söyledi.
 
Filmlerinin mükemmel atmosferi ile Silent Hill adlı oyuna ilham kaynağı olmuş David Lynch'in filmlerine benzeyen bir oyunla karşılaşırsak Remedy'nin yine adından çok fazla söz ettireceği kesin.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
Salem ve Rios İşe Girdi Xbox Live'dan Yeni istatistikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

evo_4

7.1.2010 14:38:42

0
sniff sniff Siren kokusu alıyorum. Düşmanlarda aynı neredeyse.. Cüce madenciler

RED LORD CHE

7.1.2010 14:29:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Kendi bi geleydi dlcsini dusunuruz.. Belki de kendi gelemden DLC si gelen tek oyun olucak :) he he he Olur mu olur :) Ben gelecegine artik supe ile bakmaya basladim.. Taa bundan aylar once firma yetkilisi oyunun tamamlandigini soylemisti.. Ama bi 9 ay daha bekleteceklermis.. Ne bicim optimizasyonsa artik.. O sure ile bi aile geciniyor :) o surede EA 3 oyun yapar bide yanina 10 larca dlc basardi yaw :) hatta bide bonus NFS cikarirdi :)
Yalan Wake oldu kendileri....

Kasatka

7.1.2010 14:16:23

0
Kendi bi geleydi dlcsini dusunuruz.. Belki de kendi gelemden DLC si gelen tek oyun olucak :) he he he Olur mu olur :) Ben gelecegine artik supe ile bakmaya basladim.. Taa bundan aylar once firma yetkilisi oyunun tamamlandigini soylemisti.. Ama bi 9 ay daha bekleteceklermis.. Ne bicim optimizasyonsa artik.. O sure ile bi aile geciniyor :) o surede EA 3 oyun yapar bide yanina 10 larca dlc basardi yaw :) hatta bide bonus NFS cikarirdi :)

Mariachi@

7.1.2010 14:11:30

0
bu sam lake aynı zamanda max payne ni yaratan arkadasimizdir...saglam hayal gucu vardir alan wake e de cok guveniyorum eminim cok suxe yaratacak.. haber icin tesekkurler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız