Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake II için Yeni Video Oynanabilir Karakter Saga Anderson'ı Tanıtıyor

 
 
Yayıncılığını Epic Games'in ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment'ın üstlendiği devam oyunu Alan Wake II için yeni sahne arkası videosu yayınlandı. Yeni video oyunda yer alacak olan yeni karakter Saga Anderson'ı tanıtıyor. Saga Anderson oyunun ikinci oynanabilir karakteri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda iki farklı karakteri oynayabileceğiz
 
 
 
Saga Anderson, başarılı bir FBI ajanı, yardımcı karakter ve Alan Wake II'nin ikinci oynanabilir kahramanı olarak yer alıyor. Baş kahraman Alan Wake'e katılan Anderson'ın yer yer kontrolünü ele alıyor ve korku anlara tanıklık ediyoruz. 
 
5 dakikalık geliştirici günlüğü videosu içerisinde karakterin her yönünden bahsediliyor. Bunun yanı sıra oyunda iki farklı dünyanın bulunacağından ve her dünyanın da farklı korku unsurlarının yer alacağından söz ediliyor. Videoyla beraber Saga Anderson karakterine tam bir bakış atılıyor.
 
Alan Wake II, 17 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca şu anda ön siparişlere açık durumda. Epic Games mağazasında 599 TL, Playstation mağazasında 389,00 TL, Xbox Mağazasında ise 925 TL.
 
Alan Wake II Saga Anderson tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Alan Wake 2 Saga Anderson oynanabilir karakterler
Steam'de Watch Dogs Serisinde indirim: Yüzde 85 Varan Kampanya! Final Fantasy VII Rebirth için Yeni Açıklama: Geliştirme Sorunsuz ilerliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız