Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu Airoheart, 30 Eylül'de Geliyor

 
 
Yayıncı SOEDESCO ve geliştirici Pixel Heart Studio, klasiklerden ilham alan aksiyon macera rol yapma oyunu Airoheart'ın 30 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Airoheart, klasik oyunlardan esinlenilmiş tepeden bakışlı bir aksiyon-macera Rol Yapma Oyunu (RPG). Dünyayı kötülükten kurtarmak için efsanevi bir serüvene atıl; bu duygusal ihanet, trajedi ve kefaret öyküsünde kalbinin gücü sonuna dek sınanacak.? 
 
Hikâyemiz Engard diyarında başlıyor, kahramanımız Airoheart, kardeşinin şeytani planını durdurmak için yola koyuluyor, tehdit büyük: Asırlardır gölgeler içinde hapsedilmiş duran kadim bir kötülük serbest kalacak ve Draoid Cevheri'nin gücüyle bir savaş başlatılacak.?Öz kardeşinin karşısına dikilip kötü emellerini gerçekleştirmesine engel olacak mısın?? 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Airoheart
Rol Yapma Keşif Oyunu XEL, 12 Temmuz'da PC için Çıkıyor Soul Hackers 2 için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Airoheart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız