Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Oyunu Showa American Story Duyuruldu

 
 
Yayıncı 2P Games ve geliştirici NEKCOM Games, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için aksiyon RPG oyunu Showa American Story'yi resmi olarak duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Showa American Story yepyeni bir RPG. 80'lerin kültürünü yansıtan bu yapımda Japonya, güçlü ekonomik gücü ile Amerika Birleşik Devletleri'nin çoğunu satın aldı. Bir göç dalgası, Amerikan kıtasında Japon kültürünü sağlam bir şekilde yerleştirdi. İki kültür hızla birbirine karıştı. Çatışmalar kaçınılmaz olsa da vatandaşlar zaman geçtikçe yavaş yavaş ortama uyum sağladı.
 
Tüm bu olaylar yaşanırken gizemli bir felaket olayı dünyayı büyük ölçüde değiştirdi. Sosyal düzen diye bir şey kalmadı. Bir süre sonra genç bir kız gizemli bir şekilde dirildi. Felaketten sonra yalnızca zombiler, canavarlar ve farklı geçmişlere ve inançlara sahip hayatta kalan insanlar kaldı.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Devolver Digital, Bu Ay Yeni Serious Sam Oyununu Piyasaya Süreceğini Duyurdu Legend of YMIR için UE5 Teknoloji Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 20:44:50

0
Bakalım fiyat ne olacak

lawministration

2.2.2022 20:44:17

0
Çok iyi görünüyor

BSC Misafiri

8.1.2022 19:38:06

0
Fragmandan hiç bir şey anlamadım. Grafikler güzel ama bu ne şimdi? Zombi öldürme simülasyonu mu? Elimizde silah sağa sola ateş etme oyunu mu?

chris92

8.1.2022 11:36:14

0
istek listeme attım hemen umarım pahalı olmaz .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız