Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Oyunu Hindsight 20/20: Wrath of the Raakshasa 2021'in İkinci Çeyreğinde Çıkacak

 
Geliştirici Triple-I Games, Hindsight 20/20: Wrath of the Raakshasa adlı aksiyon rol yapma oyununun 2021'in ikinci çeyreğinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Hindsight 20/20: Wrath of the Raakshasa, eski BioWare ve Sucker Punch geliştiricilerinden 3D bağımsız aksiyon rol yapma oyunu.
 
İki krallık arasındaki kaderi belirleyecek tek kollu savaşçı Jehan'ın kontrolünü üstleneceğiniz oyunda seçimler çok önemli bir yer tutacak. Oyuncuların seçimleri ve eylemleri dinamik oynanış ve hikaye deneyimleri oluşturacak. Tüm NPC'ler size farklı davranacak.
 
Oyunun PlayStation 5 versiyonu bugün duyuruldu. 4K çözünürlükte 60 kare hızı, hızlı yükleme süreleri, iyileştirilmiş ambient occlusion, motion blur ve bloom efektlerini sunacak.

Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hindsight 20/20: Wrath of the Raakshasa Aksiyon RPG Triple-I Games
Apex Legends'ın Switch Versiyonundan Haberler Yarın Geliyor Eldest Souls 2021'in İkinci Çeyreğinde Çıkacak, PlayStation ile Xbox'a da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hindsight 20/20: Wrath of the Raakshasa ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız