Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Oyun "Wolcen: Lords of Mayhem" Yarın Erken Erişimden Çıkıyor

 
Yayıncılığını ve geliştiricliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem yarın, yani 13 Şubat 2020 tarihinde erken erişimden çıkacak. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 
Aksiyon RPG olan Wolcen: Lords of Mayhem 2017 yılında erken erişime açılmıştı ve nihayet tam sürüme erişecek. Oyunun tam sürüme ulaşmasının ardından oyun tamamen sıfırlanacak ve sizi en baştan oynamaya zorlayacak ne yazık ki.
 
Wolcen: Lords of Mayhem, toplamda 21 farklı sınıfa sahip ve karakterinizi istediğiniz şekilde geliştirerek benzersiz bir karakter ve oyun stili elde edebilirsiniz. Path of Exile ve Diablo gibi oyunlarda olduğu gibi Wolcen: Lords of Mayhem'de de zindanları keşfediyorsunuz, silah ve zırhlar için bol bol loot yapıyorsunuz. Ayrıca oyunun bir de çevrimiçi çok oyunculu bir moda da sahip. Oyunun tam sürüme çıkması ile birlikte, oyunun yapay zekası daha da gelişmiş olacak. Oyunda 90. seviyeye kadar yükselebileceksiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Wolcen: Lords of Mayhem Aksiyon RPG hack n slash online coop multiplayer hikaye diablo tarzı path of exile tarzı oyun
Godfall'dan 4K Duvar Kağıtları Paylaşıldı The Wonderful 101: Remastered, PAX East 2020 Etkinliğinde Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

12.2.2020 23:08:02

0
aldıydım da unuttuydum ben bunu.. iyi oldu haber.. bu oyunsuzlukta iyi gider bi bakalım yarın..

Wayward Son

12.2.2020 21:36:41

0
Çıksın da yarın başlayak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolcen: Lords of Mayhem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız