Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Lollipop Chainsaw, 2024 Yazına Ertelendi

 
 
Dragami Games, Lollipop Chainsaw remake versiyonunu önceden planlanan 2023 çıkış yılından 2024 yazına erteledi. Ek olarak oyunun resmi adının Lollipop Chainsaw RePOP olduğunu duyurdu.
 
Dragami Games bir basın bülteninde şunları dedi: "RePOP'un geliştirilmesi, 2023 sürümü niyetiyle gerçekleştirilmesine rağmen, oyuncularımıza mümkün olan en kaliteli deneyimi sağlamak için geliştirme sürecini uzatmak gibi zor bir karar vermemize neden oldu. Lollipop Chainsaw serisinin son oyununu bekleyen herkesten içtenlikle özür diliyor ve bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz."
 
Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen orijinal Lollipop Chainsaw, ilk olarak 12 Haziran 2012'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. 
 
Lollipop Chainsaw RePOP 2024 yazında çıkacak. Hangi konsolları destekleyeceği bilgisi henüz açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Lollipop Chainsaw ertelendi Lollipop Chainsaw RePOP
Quake II Remaster Konsollar ve PC için Çıkış Yaptı: Xbox Game Pass'e de Geldi! Kedi Fotoğrafçılığı Macera Oyunu Neko Odyssey, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız