Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Nişancı Oyunu Exoprimal için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

Capcom, dinozor temalı ekip tabanlı aksiyon oyunu Exoprimal'in 15 dakikalık genişletilmiş oynanış videosunu yayınladı.
 
Yıl 2040 ve gezegen büyük bir krizin eşiğinde. Dinozorlar ortaya çıkıyor ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlere atık bırakıyor. Tarihin en ölümcül yaratıkları tarafından tehdit edilen dünya, yardım için güçlü Aibius Corporation'a ve onun devrim niteliğindeki teknolojisine sırt dayıyor. Şirketin yeni nesil yapay zekası Leviathan, dinozor salgınlarının nerede olacağını tahmin edebilir ve bölgeye Exofighter'lar yerleştirebilir. Exosuits olarak bilinen son teknoloji mekanize savaş zırhıyla donanmış bu savaşçılar, insanlığın son umudunu temsil ediyor.

Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz.
 
Exoprimal, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. PC için kapalı ağ testi kayıtları şu anda mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
The Legend of Bum-bo, 29 Haziran'da Konsollara Geliyor Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a Kıdemli Danışman Olarak Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız