Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu The War of the Worlds: Siberia Duyuruldu

 
 
Geliştiriciliğini IL-2 ve yayıncılığını 1C Game ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu The War of the Worlds: Siberia duyuruldu. Oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı. Aynı zamanda piyasaya sürüleceği tarih de belirtilmedi.
 
Savaş, çaresizlik ve hayatta kalma mücadelesi konu alınıyor
 
 
 
Alternatif bir 1896 dünyasında geçen The War of the Worlds: Siberia'da büyük bir Mars istilası yer alıyor. Burada yer alan insanlar panik içinde Petrograd'dan kaçarak kendilerini kurtarmaya çalışıyor ve Rus İmparatorluğu'nun doğu ucuna doğru yola çıkıyor. Oyuncular burada dikkat çekici karakterlerle karşılaşıyor, ilgi çekici yerleri ziyaret ediyor, dramatik sahnelere dalabiliyor ve zorlu mücadele içerisine girebiliyor. 
 
The War of the Worlds: Siberia, bağımsız bir oyun stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulmayı bekliyor. Geliştirici ekip bu doğrultuda oyunun kapsamı nedeniyle çok zorlandıklarını ve ekiplerini genişletmek istediklerini aktarıyor. Stüdyo, geliştiricileri Moskova'daki ofislerine davet ediyor. 
 
Şu anda proje hakkında bilinenler bunlar. Ek olarak duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Projenin çıkış tarihi ve desteklenen platformlar daha sonra açıklanacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The War of the Worlds Siberia
Borderlands 3 Ultimate Edition Ekim'de Switch'e Geliyor Saints Row Serisinin Geliştiricisi Volition Kapanıyor!

Hudson51

3.9.2023 16:48:55

0
Cinematic den bir şey çıkarmak zor. Umarım iyi bir şey olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız