Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Samurai Bringer 21 Nisan'da Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici Alphawing, Roguelite aksiyon macera oyunu Samurai Bringer'ın 21 Nisan'da PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun, İngilizce, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Güçlü bir tanrı olan Susanoo, ejderhaya yem olacak olan Kushinada'yı kurtarmak için Yamata-no-Orochi'ye meydan okudu. Ancak ejderha tarafından alt edildi ve gücü elinden alındı. Şimdi kayıp gücünü geri kazanmak için zamanın ötesinden gelen çok sayıda samuray ve iblisle savaşması gerekiyor... 
 
Samurai Bringer, Japonların sekiz başlı yılanı Yamata-no-Orochi'yi yenmeyi konu alıyor. Bunun için dövüş teknikleri toplamak ve dövüş tarzınızı geliştirmek sizin ana amacınız. Her kestiğiniz yaratıktan çeşitli nesneler toplayın ve kendinizi geliştirin. Her oyunda seviyeler değişiklik gösterir.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Amnesia: Memories Batıya Switch için Geliyor Halo Infinite Geliştiricisi, Topluluğun Sabrının Tükendiğini Kabul Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız