Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon FPS Oyunu Phantom Fury Duyuruldu

 
 
Yayıncı 3D realms ve geliştirici Slipgate Ironworks, Shelly “Bombshell” Harrison'ın başrolde olduğu yol filminden ilham alan birinci şahıs nişancı Phantom Fury'yi duyurdu. Oyun 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Shelly “Bombshell” Harrison, birinci şahıs aksiyon ve yol filmi macerasını son derece etkileşimli bir yapıyla birleştiren Phantom Fury oyunu ile geri dönüyor. ABD'de adrenalinle dolu bir yolculuğa çıkacağınız bu oyunda insanlığı kurtarmaya çalışırken, hain askerler ve aşağılık mutantlarla savaşmak zorunda kalacaksınız. Bunları alt etmek için muazzam bir silah ve beceri havuzunu kullanabileceksiniz. 
 
Jadus Heskel'e karşı verdiği mücadeleden yıllar sonrasında Shelly “Bombshell” Harrison, yeni bir biyonik kolla beraber komadan çıkarak yeni bir dünyada uyanır. İşte hikaye ve macera burada başlar.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Phantom Fury
GTA VI için Büyük Sızıntı: Oynanış Görüntüleri, Kodlar ve Dahası! Valorant Champions Tour’da Final Şekilleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

18.9.2022 15:44:02

0
Ion Fury'nin devam oyunu. Ayrıca IF'nin çıkmayan bir DLC'si daha var. Ben daha IF'yi bitirmedim. Son sıralar bu tarz oyunlar çoğalıyor, 3D Realms baya atağa kalkmış. Baktı eski tarz FPS'lere ilgiler arttı, ben de bir ekmeğimi alayım dedi herhalde. Ama güncel ürünleri gayet güzel şaka maka. O eski ruhu koruyor mu, bence koruyor. Ion Fury'de 2-3 bölüm ilerledim. Müzikler iyi, düşmanlar iyi, silahlar iyi. Bölüm tasarımları da iyi. Belki düşmanlar çeşitlendirilebilirmiş biraz daha.

BSC Misafiri

18.9.2022 15:33:57

0
Mutantlar,kabak kafalı askerler ve su altı görevlerini görünce aklıma direkt Sin geldi.En sonunda Colonel Blade'i görünce zaten yok artık dedim :D Sin ile aynı evrende geçiyor galiba. Direkt istek listeme ekledim.

BSC Misafiri

18.9.2022 14:29:55

0
Beyinsizce ateş edilen oyunların sayısı azaldığına göre bu oyunu oynarken çok zevk alacağım gibi duruyor :D Gerisi ise ortalama.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız