Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Akademi Ligi'nin İlk Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor Akademi Oldu!

 
     Akademi Ligi'nin ilk mevsimi tamamlandı. Cuce, Robin, Blue, Murmel ve Only35'in formasını giydiği 1907 FB Akademi, ligin ilk şampiyonu olarak adını LoLespor tarihine yazdırdı.  
 
 
 
     Çıktığı 18 karşılaşmada 15 galibiyet alan 1907 FB Akademi, ligi lider olarak tamamladı. Akademi Ligi finallerinde 1907 FB Akademi, yarı finalde BJK Akademi ile eşleşti. 5. maç sonucunda 1907 FB Akademi, lig aşaması boyunca gösterdiği performansı yarı finale de taşıyarak 23 dakikada sona eren maçın ardından final biletini kazanmayı başardı. Finaldeki rakip HWA Gaming Akademi'ydi. HWAA'nın takım kadrosu, VF Şampiyonluk Ligi'nde uzun süre boy gösterme fırsatı bulmuş ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ancak HWA Akademi, lig aşaması boyunca 1907 FB Akademi karşısında üstünlük sağlayamadı. Büyük final serisinde 1907 FB Akademi, oynanan 4 maçın 3'ünü kazanarak şampiyonluğa ulaştı.
 
     Akademi Ligi 2019 Kış Mevsimi'nde 198 maçta 89 farklı oyuncu forma giydi. Onlarca farklı isim burada gösterdiği performans ile takımının VFŞL kadrosunda yer buldu. Özellikle mevsim finallerinde heyecan en üst noktaya ulaştı ve seyir zevki oldukça yüksek serilere imza atıldı. Kıran kırana geçen mevsimin ardından 1907 Fenerbahçe Espor Akademi, Akademi Ligi'nin ilk şampiyonu olmayı başardı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Apple Arcade Oyun Abonelik Servisi Duyuruldu No Man's Sky ‘Beyond’ Güncellemesi PlayStation VR ve SteamVR Desteğini Getirecek

Turk.Navy

26.3.2019 01:12:57

0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız