Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion'un 4.0 Güncellemesi Yayınlandı


     Açık test sunucusunda başarılı geçen birçok denemenin ardından artık vakti geldi: AION Free-to-Play’in Gameforge hayranları tarafından heyecanla beklenen 4.0 güncellemesi yayınlandı. Seviye üst sınırını 65’e çıkaran, üç yeni bölge açan, PvP ve PvE alanında yeni içerikler sunan bu güncelleme Atreya’ya bir de çok özel bir yenilik getiriyor: Mühendis ve Sanatçı sınıfları oyuna katılıyor.

     Harp, cazibe ve canlılık dolu bir beden: Mühendis & Sanatçı sınıfı

     Mühendisle birlikte oyuna teknolojiye aşık, uzak menzilli bir savaş sınıfı dahil oldu. Bu sınıf hızlı ve çevik yapısıyla eterle güçlendirilmiş ateşli silahı yardımıyla düşmana uzaktan saldırıp ona dünyayı zindan ediyor. Seviye 10’dan sonra Okçu’ya dönüşen Mühendis, hedefi sağlam eter tabancası ve eter topunu kullanır.

     4.0 güncellemesindeki ikinci yeni sınıf Sanatçı’dır. Çeşitli telli çalgıların tınısı yardımıyla Sanatçılar rakiplerine saldırıp onları lanetleyebilir ve aynı zamanda silah arkadaşlarını iyileştirip güçlendirebilir. Sanatçı seviye 10’a ulaştığı anda Ozan’a dönüşür. Bu efsanevi şarkıcı Sanatçı’nın tüm yeteneklerini mükemmelleştirir, bu da onları hem teke tek hem de ekip mücadelelerinde çok etkili bir sınıf haline getirir.

     4.0 her şeyi yeniliyor: Maksimum seviye, bölgeler, mahzenler ve daha fazlası

     Ek sınıfların yanısıra 4.0 güncellemesi Atreya’ya bir dizi yenilik de getiriyor: Şimdiye kadar maksimum seviye olan 60, 5 artarak 65 seviyesine yükseliyor. Kahramanlar bu seviyeye Kuzey, Güney ve Yeraltı olmak üzere üçe bölünen yeni Katalam’da ulaşacak. Yüksek seviyeli oyunculara yönelik daha birçok macera vaat eden altı yeni mahzen de bu bölgede bulunur. PvP severler de 4.0’da yeni kale ve garnizon savaşları sayesinde güncellemenin keyfini çıkaracak.
4.0 güncellemesi mevcut oyunculara yönelik içeriklerin yanında oyuna yeni katılanlara da birçok yenilik sunuyor. Düşük seviyelerde belirgin şekilde hızlanan seviye yükselimi yeni başlayanların ilerlemesi için de büyük rahatlık sunuyor. Ayrıca baştan başa yenilenen arabirim modern bir görünüme kavuşmakla kalmıyor, geliştirilmiş görev takipçisi gibi yeni özellikler sunuyor.

     Bir bakışta 4.0 güncellemesi

     Yeni Sınıflar: Seviye 10’dan sonra Okçu ve Ozan’a dönüşen yeni Mühendis ve Sanatçı sınıfı oyuna katıldı.

     Karakter Seviyesi 65: Maksimum karakter seviyesi 60’tan 65’e yükseldi.

     Ek Bölge ve Kaleler: Katalam çevresindeki bölgeler çok sayıda görev ve kalesiyle maceracı kahramanları bekliyor.

     Maceralı Mahzenler: Nefret dolu bir cadı, vahşi deneyler ve üstün güce sahip bir silah, altı yeni mahzende oyuncunun savaş kabiliyetini sınayan tehlikelerden sadece birkaçı.

     Güçlü Yetenek, Silah ve Zırhlar: Oyuncuları yeni ekipman parçaları ve güçlü yetenekler bekliyor.

     Garnizon Savaşları: Oyuncular kendi fraksiyonu için üsler fethedip düşman saldırısına karşı koruyor.

     Baştan Başa Yenilenen Arabirim: Yeni görünümü ve yeni fonksiyonları AION’u daha güzel hale getiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg aion pc ncsoft
İkinci Dünya Savaşı'nda Mezarlık Avı Lightning Returns: FF XIII'den Yepyeni Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız