Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion Tarihinin En Büyük Güncellemesinden Detaylar


     Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Aion'un "Vision Trailer" isimli çıkan videodaki yeniliğin, 19 Ekim'de Kore sunucularına geleceğinden bahsetmiştik. Henüz bu güncelleme Kore'de çıkmadı fakat yeniliklerin detayları, Asya'daki en büyük MMO sitesi ThisIsGame.com'da yer almaya başladı.
 
     Bu yeniliklerden ilki ev sistemi oluyor. 21 level üstündeki her oyuncunun açabileceği evlerde sanki bir simülasyon oyunu oynuyormuşcasına dekor yapmak sizin elinizde. Bu evler, craftla elde edebileceğiniz eşyalarla birlikte geliştirilebilecek
 

      Bu güncellemeyle birlikte oyundaki level sınırı 55'ten 60'a yükselecek. Güncellemeyle birlikte yeni oynanabilir haritalar da kullanıma açılacak. Şimdiye kadar güncellemelerle gelen haritalar ortak alan oluyordu, yani iki ırk birbiriyle aynı anda hem PvP yapabiliyor, hem de görevleri için yaratıklarla savaşıyordu. Sitelerde söylenene göre bu haritalar her iki ırka özel olarak yayınlanacak. Yani ortak alan olmayacak.
 
     Ek olarak NCsoft'un Kore'deki ayağı PlayNC, bu güncellemeyle birlikte 1 ile 40 levellar arasında sunucuları birleştiriyor. Böylelikle görev ve instancelar için grup bulmak daha da kolaylaşacak. 
 
     Ayrıca sitede yer alan bilgilere göre en az beş adet yeni zindan oyuna eklenecek. Malesef ekip bu 5'inin ismini görebilmiş fakat daha fazla ekleneceği tahmin ediliyor. Yapılan açıklamaya göre bu zindanların ikisi 24 kişilik olacak ve zindanların birinde oyuncular Balaur'ların 5. Dragon kralı Tiamat ile karşılaşacak.
 
 
     Son olarak ekibin detaylandırdığı, 3.0 güncellemesinin önemli eklentilerinden birisi olan binek sistemindeyiz. Yapılan açıklamaya bu binekler uçan ve karadan giden olmak üzere ikiye ayrılacak.
 
     Daha önce videoda gördüğümüz üzere, haritadaki herhangi bir yaratığı avladığımızda onları binek olarak kullanabileceğiz. Bu yaratıkların haricinde bazı özel binekler de bulunacak.
 


     Güncellemenin resmi notları çıkmadan önce yayınlanan ilk detaylar bu şekilde. Tabiki bunlar bu büyük güncellemenin sadece bazıları. Yeni eşyalar, yeni yetenekler, yeni savaş sistemleri ve hatta söylentiye göre yeni bir sınıf, Aion'un 3.0 güncellemesinin içerdiği yeniliklerden.
 
     Malesef bu özelliklerin Batı sunucularına gelmesi için en az 2 aylık bir süreç var fakat Kore cephesinden yayınlananlar bizleri şimdiden heyecanlandırdı. Görünüşe göre yeni çıkan rakipleri karşısında Aion kendini yenilemeye son sürat devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg aion pc ncsoft
Daytona USA'den Yeni Görüntüler Steam'de Arkham Asylum ve Lego Batman'e İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SadButTru3

27.10.2011 17:03:50

0
Ağzı olan konuşuyo dense gerek bu free olsa zaten redturkei ve hyp gibi çocuklar oynar hep oyunun kalitesi düşer. Wowdan da daha iyi bi oyun Grafik ve oynanabilirlik açısından.

BSC Misafiri

20.10.2011 00:41:22

0
@RedTurkei Oynadın mı gerçekten soruyorum. Niye her MMO haberindeki haber konusu oyuna laf atıyorsun? Aion'a kötü diyen adam ya PvP'den anlamıyordur ya da PC'si kaldırmıyordur. Başka ihtimal yok. En büyük hata diyorsun, free dönse gene tutmaz diyorsun da oyun zaten tuttu tutacağı kadar. Git araştır bakalım biraz. 2011 Mart verilerine göre Aion WoW ve EVE'den sonra en çok aylık üyeye sahip oyun. Serverlar da gayet dolu. Bilgin olmadan atıp durma birşeylere.

DeepDelver

19.10.2011 23:03:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei Aion mmorpg Tarihin en büyük hatası Freeye dönse gene tutmaz..
aynen oyle.

RedTurkei

19.10.2011 03:35:36

-1
Aion mmorpg Tarihin en büyük hatası Freeye dönse gene tutmaz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız