Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ağustos Ayındaki Tüm Filmler Yeniden Ertelenebilir

 
Koronavirüs salgını sebebiyle bildiğiniz gibi tüm sinemalar yaklaşık 4 aydır kapalı. Bu 4 aylık süreçte birçok film ertelendi hatta bazıları direkt olarak dijital yayınlandı. Tüm dünyanın birden normalleşmesi ile birlikte de birkaç hafta içinde sinemaların açılması bekleniyordu.
 
Ancak Deadline'ın haberine göre yeniden artışa geçen vaka sayıları sebebiyle Ağustos ayında yayınlanacak olan filmlerin tekrar ertelenmesi söz konusu. Zaten bu uzun karantina döneminden dolayı Ağustos ayında yayınlanacak çok fazla film yoktu.
 
Ancak bunlarında arasında özellikle iki tanesi, stüdyonun büyük gişe beklediği filmler. Bu iki filmden ilki Tenet, vizyon tarihi de 12 Ağustos. Diğer film ise Mulan, onun vizyon tarihi de 21 Ağustos.
 
Ağustosa ayına yaklaştıkça durum netlik kazanacaktır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet ertelenme mulan ağustos ayı sinemalar
Wonder Woman 1984'ten Yeni Posterler Paylaşıldı Charlize Theron, Atomic Blonde 2'yi Onaylandı

:::LOSTPLANET:::

14.7.2020 09:44:00

0
Peki Turkiye'de durum ne olacak? Bazı sinemalar acılmış diye duydum ama cinemaximumlar kapalı gibi.En azından sitesinde bir hareketlilik değisim yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız